Italiensk salat! (keto)

Italiensk salat! (keto)Italiensk salat! (keto)Italiensk salat! (keto)Italiensk salat! (keto)Italiensk salat! (keto)Italiensk salat! (keto)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Italiensk salat! (keto)
– Vi har sagt det før og vi sier det igjen; det beste keto pålegget lager du selv! Avbildet på fiberrikt langpannebrød.

Keto pålegg!

Hjemmelaget pålegg smaker best, og det beste er at du har full kontroll på hva du får i deg. Vi har keto-vennlige oppskrifter på syltetøy, brunost, prim, leverpostei, HaPå, Sjokade, påleggsskinke, ribberull, eggesalat, rekesalat, og mye mer.

Ingrediensene i italiensk salat

En digg symfoni av fiber (grønnsaker), protein (skinke) og fett (CF og majones) blir til en deilig, kremete og sprø italiensk salat. For å runde og fremheve smaken har vi tilsatt bittelitt Monster Fibersirup. Ellers har vi smaksatt italiensk salat med salt og pepper, enkelt og greit. For spennende variasjoner kan du for eksempel tilsette muskatt, sellerisalt og andre krydre du liker. Spisskål har lavere karbohydratinnhold enn hodekål, men det er ikke alltid like lett å få tak i. For en mer fargerik versjon av keto italiensk salat kan du godt bytte ut deler eller hele mengden hodekål/spisskål med rødkål eller rød spisskål.

Er gulrot lavkarbo?

Mange vil nok være uenige med oss, men det får så være. Vår mening er at gulrot i moderasjon i et sammensatt keto-måltid er helt supert! Karbohydratinnholdet i gulrøtter varierer dessuten veldig. Importerte gulrøtter har noe mindre karbohydrater enn norske, men norske gulrøtter smaker best! Det som kalles “knaske-gulrøtter” har lavere innhold av karbohydrater enn andre typer. Denne diskusjonen kommer man ikke utenom, og man vil få like mange svar som den man spør. Hvis du absolutt ikke ønsker gulrot i kostholdet ditt, kan du bytte det ut med noe annet, for eksempel blomkål i små buketter.

Italiensk salat! (keto)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
 • 100 g skinke
 • 75 g knaskegulrot
 • 75 g spisskål eller hodekål
 • 150 g majones
 • 50 g creme fraiche
 • 1 ts dijonsennep
 • 1 tsMonster fibersirup
 • ¼ ts salt
 • ¼ ts pepper
Fremgangsmåte:
 1. Skjær kål, gulrot og skinke i fine strimler.
 2. Bland sammen majones, creme fraiche, dijonsennep, fibersirup, salt og pepper.
 3. Vend inn grønnsaker og skinke.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 325,33 - Fett: 32,15 - Karbohydrater: 2,7 - Protein: 5,55

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.