Fett & Forstands Rekesalat!

Fett & Forstands Rekesalat!

Fett & Forstands Rekesalat!

Fett & Forstands Rekesalat!

Fett & Forstands Rekesalat!

Fett & Forstands Rekesalat!Fett & Forstands Rekesalat! – til stor glede for rekesalat-junkien Kenneth. Nydelig, frisk og uten dilldall og fyllstoffer slik som de ferdiglagde man kjøper i butikken gjerne har. Du kan selvsagt eksperimentere med andre urter om du ønsker, den smaker veldig godt med dill også.

Fett & Forstands Rekesalat!
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 250 g reker uten skall
  • 100 g majones
  • 80 g creme fraiche eller seterrømme
  • 2 ts ferskpresset sitronsaft
  • 15 g dijonsennep
  • 5 g ferskkuttet persille
  • 2 ts Sukrinmelis (for å runde smaken)
  • Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
  1. Pisk sammen ingrediensene og vend inn rekene til slutt. La gjerne stå kjølig noen timer så smakene får satt seg skikkelig.

 

 

One Comment

  1. Pingback: Lavkarbo frokostbaguetter (nøttefri) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.