F&Fs iHerb Anbefalinger!

Her kommer våre iHerb anbefalinger! (NB: Listen suppleres etter hvert) BRUK RABATTKODEN LHK372 SÅ FÅR DU 5% RABATT PÅ HELE KJØPET VED CHECK OUT! iHerb har bakt fortolling og andre avgifter inn i prisene. Den prisen du ser er det du betaler! Vi kjøper kosttilskudd og vitaminer her også, men av prinsipp ønsker vi ikke å promotere disse da vi ikke har medisinske-forutsetninger for å komme med slike anbefalinger. Skal du handle vitaminer og mineraler anbefaler vi å lete etter såkalte “Shipping saver” varer som kan spare deg fraktkostnader.

 

Da hopper vi i det folkens!

Lyst linfrømel! Et fantastisk produkt som er meget anvendelig i bakverk. Lyst linfrømel har en veldig lett tekstur, og har til motsetning av de mørke linfrøene vi er vant med, ingen besk, bitter smak. Vi bruker det blant annet i våre “husman knekkebrød“.

Bob's Red Mill, Organic Golden Flaxseed Meal, 32 oz (907 g)
Bob’s Red Mill, Organic Golden Flaxseed Meal. (finnes også i mindre forpakning)
Now Foods, Real Food, Golden Flax Seed Meal, 1.4 lbs (624 g)
Vi har ikke prøvd denne, men har generelt god erfaring med “Now Foods”

Xanthan Gum! Xanthan Gum er kort fortalt et fortykningsmiddel som funker utmerket i supper, sauser, dressinger, iskrem mm!
Vi har god erfaring med denne fra Now Foods.
Now Foods, Real Food, Xanthan Gum, 6 oz (170 g)

Isopure Whey Protein Isolate (naturell) – Et proteinpulver med 0 karbohydrater. Fantastisk i diverste bakverk. Vi har brukt den i blant annet Tempura og Keto Loff!

Isopure, Whey Protein Isolate, Protein Powder, Unflavored, 1 lb (454 g)

 

Hampfrøkjerner! Hampfrøkjerner har veldig høyt fettinnhold og en mild nøttesmak. Vi har blant annet brukt det i knekkebrød og “havregrøt“!

Just Hemp Foods, Hulled Hemp Seeds, 1.5 lbs (680 g)

 

Allulose blend! Allulose er et produkt som per dags dato desverre ikke er mulig å få tak i i Norge. Like søt som sukker og karamelliseres på lik linje som Tagatesse. Simpla Zero Calorie, Allulose Sweetener!

Madhava Natural Sweeteners, Clean & Simple, Simpla Zero Calorie, Allulose Sweetener, 12 oz (340 g)

 

Collagen – NuNaturals.

NuNaturals, Collagen Peptides, 14 oz (397 g)

 

Havrefiber fra NuNaturals! Denne har annerledes tekstur enn havrefiberet fra Tights – så den kan ikke nødvendigvis erstattes i lik mengde i oppskriftene. Her må man bare prøve seg frem. Minner litt om pofiber i tekstur og har en mild duft av havre.

NuNaturals, Oat Fiber, 1 lb (454 g)

 

Frysetørkede bær! 
California Gold Nutrition, Freeze-Dried Blueberry, Ready to Eat Whole Freeze-Dried Berries, 1 oz (28 g) California Gold Nutrition, Freeze-Dried Strawberry, Ready to Eat Whole Freeze-Dried Slices, 1 oz (28 g)

 

Hamp-proteinpulver fra Now Foods! Nydelig gusjegrønn, men veldig morsom i bakst! Bruker det blant annet i “Våre beste grove lavkarborundstykker” (NB-produktet står ikke i oppskriften men bytter det ofte ut med sesammelet) Fint protein-alternativ til veganere.

Now Foods, Real Food, Organic Hemp Protein Powder, 12 oz (340 g)

Extra Virgin kokosolje fra Jarrow Formulas.

 

Jarrow Formulas, Organic Extra Virgin Coconut Oil, Expeller Pressed, 32 fl oz (946 ml)

Flytene Lecithin fra Now Foods! Emulgator som anvendes blant annet i hjemmelaget sjokolade, iskrem, dressinger mm. Les mer om produktet via link i dette innlegget.

Now Foods, Sunflower Liquid Lecithin, 16 fl oz (473 ml)

 

Organisk “Dutch-Processed Cocoa” (kakaopulver som er utvunnet på annen måte enn vanlig kakao) fra Equal Exchange. Rundere smak en tradisjonell kakaopulver.

 

Equal Exchange, Organic Baking Cocoa, 8 oz (224 g)

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

3 Comments

  1. Pingback: Sukkerfri Banan Twist! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Keto Prim! - Fett & Forstand

  3. Pingback: Keto Brunost! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.