Lavkarbo Tempura!

lavkarbo tempura!

Rekk opp hånde de som har savnet frityrstekt mat med tempura? Endelig kan du nyte det igjen med denne oppskrift på lavkarbo tempura! Orginaloppskriften på lavkarbo tempura er utviklet av en mann som heter Scott Swenson bak bloggen ‘She Calls me Hobbit”. Idag fikk jeg endelig prøvd meg på på lavkarbo tempura da jeg omsider fikk proteinpulver uten smak, og med 0 g KH pr 100 g i posten på Lørdag! Jeg hadde i litt lavkarboøl i tillegg for “fluffyness”, for det var slik jeg brukte å lage tempura før kostholdsomleggingen. Det er jo litt råflott å åpne en hel ølboks for litt tempura-røre, så jeg foreslår du gjør som meg; fin unnskyldning for å unne seg en pils! Du kan fint sløyfe øl i røra, eller du kan bytte det med vann med kullsyre.

Lavkarbo Tempura!
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 35 g Whey Protein Isolate (se link)
  • ½ ts xanthan gum
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • ½ ts natron
  • ½ ts salt
  • 30 ml "lite øl" (lavkarbo) eller alternativt kullsyrevann.
Fremgangsmåte
  1. Pisk sammen røren i rundt ett minutt, eller til den er jevn og klumpfri.
  2. Dypp, stek og kos deg!

 

 

3 Comments

  1. Pingback: Lynstekte grønnsaker & kylling i peanøttsaus (炒鸡块) - Kinesisk - Fett & Forstand

  2. Hei 🙂 jeg har dette proteinpulveret : https://www.proteinfabrikken.no/17-mai/bake-protein-800g.html kan det brukes?

     

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.