Fett & Forstands Matvareskole – Søtning Del 2

 

Nå har vi endelig kommet ut med Fett & Forstands Matvareskole – Søtning Del 2, der vi snakker om den delen av flytende søtning vi bruker når vi lager oppskrifter, denne gangen er det flytende søtning vi tar for oss og prater litt om. Lurer du på hvor og hva vi bruker disse søtningene til? Her kan du se på forskjellige oppskrifter som for eksempel snickers. Søtning er godt i forskjellige oppskrifter som bakst og, som forskjellig søtning i desserter bakverk og kaker.

3 Comments

  1. Takk for en informativ artikkel 🙂 Avsnittet om monkfruit bærer veldig preg av å ha blitt kopiert fra en engelskspråklig nettside. Vil anbefale dere å gå over det avsnittet en gang til 🙂 “Du kan kanskje ikke plukke munkfrukt ut av gangene i matbutikken veldig lett fordi det er en veldig vanlig frukt.”…. Jeg skjønner jo hvor det kommer fra og hva det betyr, men det er en dårlig formulering på norsk. Lukter google translate. Slett gjerne denne kommentaren og så lover jeg at den neste fra meg skal være mer positiv. Syns det er synd at en veldig flott artikkel snubler i en dårlig oversettelse så tenkte jeg ville tipse om det. Mvh Mette

  2. Tusen takk for en super nettside! Jeg ser at Monster har kommet med et nytt produkt som heter TagaSØTT. Har dere prøvd dette?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.