I Can’t Believe It’s Not Oatmeal!
Denne grøten smaker overraskende likt havregrøt. Den tar litt tid å lage, men det er absolutt verd det om du er glad i grøt.
Fett & Forstands Hampfrøgrøt
Serveringer: 2
Ingredienser
- 150 g hampfrø
- 1 god ss smør
- 2 dl fløte
- 3 dl vann
- ¼ ts xanthangum (kan sløyfes)
- en klype salt.
Fremgangsmåte
- Smelt smør i en panne.
- Ha i hampfrøene og bres mens du rører til frøene får en nøttebrun farge. Dette tar ca 5 minutter.
- Ha i resterende ingredienser og la det koke opp.
- Slå ned temperaturen og la blandingen småputre i 1 - 1,5 time, til du får en tykk konsistens. Her kan du ha i xanthangum om du ønsker en enda tykkere grøt. Rør innimellom sånn at grøten ikke fester seg i bunnen.
- Serveres med din favorittopping!
5 Comments