Eggesalat med kylling! (Keto)

Eggesalat med kylling! (Keto)Eggesalat med kylling! (Keto) Eggesalat med kylling! (Keto) Eggesalat med kylling! (Keto) REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no 
Eggesalat med kylling (keto) – Kjapt, enkelt og veldig digg! Denne oppskriften er basert på en påleggssalat mamma lagde av rester, den beste jeg har smakt i mitt liv! Vår versjon ble ikke 100% lik, for som dere vet blir ting aldri så godt som mammaer lager det. Men, veldig nært!

Pålegg

Vår eggesalat med kylling er ultra-keto, med sitt høye fett- og proteininnhold. Den inneholder nesten ingen karbohydrater, og holder deg mett og god lenge. Påleggssalater er undervurdert. Man klasker raskt sammen en, og ofte kan man få brukt opp litt rester i samme sleng. Noen salater smaker best med en blanding av majones og rømme, mens andre, slik som denne, smaker best med kun majones. Eggesalat med kylling smaker supert på keto brød, gjerne noe grovt.

Ingrediensene

Vi har tilsatt litt MCT olje. Vi tilsetter alltid olje i våre påleggssalater, for olje hjelper nemlig å få frem smaken i krydderne. I tillegg gir MCT olje ekstra energi. En liten dæsj Fibersirup runder smaken, men kan sløyfes. Hjemmelaget Majones smaker aller best, men det går veldig fint med kjøpemajones også. Vårløk kan byttes ut med purreløk, og du må gjerne ha i litt friske urter i tillegg, som for eksempel finhakket persille.

Eggesalat med kylling! (Keto)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen majones, MCT olje, salt, pepper og karri.
  2. Skjær kyllingkjøtt og egg i middels store biter.
  3. Finhakk vårløk.
  4. Vend alt sammen.
  5. La gjerne hvile et par timer i kjøleskap før servering så alle smakene får satt seg skikkelig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 335 - Fett: 31,7 - Karbohydrater: 0,9 - Protein: 10,7

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.