Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri)

Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri) Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri) Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri) Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri) – Ultranorsk, og supergodt! Skikkelig eksklusiv festmat som (dessverre) kun er å få tak i i skreisesongen som er fra Januar til April – så nå er det bare å begynne å glede seg!

Sprøstekte torsketunger som middag eller snacks

Sprøstekte torsketunger kan nytes som et fullverdig måltid, med tilbehør som for eksempel grønnsaksmos, gresskarfries, fargerik råkostsalat, hjemmelaget remulade, sellerirotsalat og mye mer! Vi kan varmt anbefale disse som snacks også, nydelig dyppet i remulade eller sweet chilimajones. NAM! Bare husk å beregne mer pr person.

Ingrediensene

Klassisk panering av torsketunger består av hvetemel, griljermel eller panco – ingen av disse er dessverre keto-vennlig. Pofiber fungerer utmerket som keto panering. Ønsker du enda mer crispy torsketunger kan vi varmt anbefale paneringen brukt i vår oppskrift på fiskepinner. Bare vær obs på at denne paneringsmetoden funker best i stekeovn og ikke i stekepanne.

Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
  • 500 g torsketunger
  • 50 g pofiber
  • 2 egg
  • 1-2 ts salt
  • pepper etter smak
  • 1 ss tørket dill eller andre urter (valgfritt)
Fremgangsmåte:
  1. Skyll torsketungene og tørk de godt med litt kjøkkenpapir.
  2. Bland Pofiber, salt, pepper og urter i en tallerken.
  3. Pisk eggene lett sammen.
  4. Vend torsketungene først i Pofiber, deretter i egg og til slutt i Pofiber igjen.
  5. Varm en blanding av olje, gjerne avocadoolje, og smør i stekepanna og stek torsketungene gyllenbrune.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 91 - Fett: 2,5 - Karbohydrater: 1,2 - Protein: 15,9

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.