Sellerirotmos

Sellerirotmos er enda bedre enn potetmos spør du meg, det perfekte tilbehør!
TIPS: Ikke kast brokkolistilken! Den er super å ha i sellerirotmos. Skjær den i passe biter og damp sammen med selleriroten.

Sellerirotmos med ostelokk – gratinert i ovnen!

Sellerirotmos
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 350 g sellerirot i terninger
  • 1 ss smør
  • 3-4 ss fløte
  • et lite dryss muskat
  • salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
  1. Damp selleriroten til de er møre, ca 20 minutter.
  2. Ha resterende ingredienser i en foodprosessor eller blender og knus til du får ønsket konsistens.
  3. Smak til med muskat, salt og pepper.

 

 

4 Comments

  1. Pingback: Restfest av lammelårsmiddagen – Fett og forstand

  2. Pingback: Sellerirotgrateng Surprise! lavkarbo - Fett & Forstand

  3. Pingback: Spicy, fylt kyllingfilet! - Fett & Forstand - Make Keto Great Again -

  4. Pingback: Lavkarbo blomkålsuppe med chorizo og cheddar - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.