Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones! (keto, glutenfri)

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones!Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no (mer informasjon på slutten av innlegget under oppskriftskortet).
Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones! (keto, glutenfri) – Fantastisk gode crispy kyllingspyd, ketofisert! Disse er så gode at det er vanskelig å stoppe å spise, og majonesen fikk bein å gå på, for å si det sånn!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones egner seg supert som keto-snacks, og med litt tilbehør så blir det en fantastisk middag! Vi har eksperimentert med mange paneringer, av nøtter, baconsvor osv men vi har liksom ikke blitt helt fornøyd. Mange sverger til baconsvor, men for å være helt ærlig så syns jeg det smakte, fisk? Jeg syns ikke det var godt i det hele tatt. Paneringen vi har brukt på våre Crispy Kyllingspyd med Sweet-Chilimajones er ganske unik, og ser kanskje litt rar ut, men gir et utrolig crispy og smakfullt resultat.

Sweet chilimajones er veldig lett å lage, og ekstra godt når du bruker hjemmelaget, sukkerfri sweet chilisaus!

Havrefiber eller Pofiber?

Denne oppskriften får et noe “grovere” resultat med pofiber, og aller best er faktisk en kombinasjon av pofiber og havrefiber!

Crispy Kyllingspyd med Sweet-chilimajones!
 
Serveringer: 6 stk grillspyd
Ingredienser
  • 600 lårfilet av kylling
  • 60 g revet ost
  • 60 g kaldt smør
  • 30 g pofiber eller havrefiber
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts løkpulver
  • salt og pepper etter smak
  • egg til panering

Sweet Chilimajones
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnene til 200C varmluft+grill.
  2. Kutt kylling i passe biter og vend bitene i krydderblandingen.
  3. Fordel kjøttet på grillspydene.
  4. Puls sammen kaldt smør, revet ost og pofiber i en foodprosessor eller blender til det går en "kornete" konsistens.
  5. Pisk egget lett og ha i litt salt og pepper.
  6. Vend kyllingspydene i egg, og deretter i paneringen.
  7. Ha grillspydene på kanten av en langpanne eller lignende så de blir hengende i lufta.
  8. Stekes i 25-30 minutter. Vend innimellom.

Sweet Chilimajones
  1. Bland sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper.

Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.