Crispy Kyllingspyd med Sweet-chilimajones!
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk grillspyd
Ingredienser:
  • 600 lårfilet av kylling
  • 60 g revet ost
  • 60 g kaldt smør
  • 30 g pofiber eller havrefiber
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts løkpulver
  • salt og pepper etter smak
  • egg til panering

Sweet Chilimajones
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnene til 200C varmluft+grill.
  2. Kutt kylling i passe biter og vend bitene i krydderblandingen.
  3. Fordel kjøttet på grillspydene.
  4. Puls sammen kaldt smør, revet ost og pofiber i en foodprosessor eller blender til det går en "kornete" konsistens.
  5. Pisk egget lett og ha i litt salt og pepper.
  6. Vend kyllingspydene i egg, og deretter i paneringen.
  7. Ha grillspydene på kanten av en langpanne eller lignende så de blir hengende i lufta.
  8. Stekes i 25-30 minutter. Vend innimellom.

Sweet Chilimajones
  1. Bland sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 272 - Fett: 23,3 - Karbohydrater: 0,6 - Protein: 13,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/crispy-kyllingspyd-med-sweet-chilimajones-keto-glutenfri/