Crispy Kyllingspyd med Sweet-chilimajones!
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 6 stk grillspyd
- 600 lårfilet av kylling
- 60 g revet ost
- 60 g kaldt smør
- 30 g pofiber eller havrefiber
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts chilipulver
- 1 ts løkpulver
- salt og pepper etter smak
- egg til panering
- Forvarm ovnene til 200C varmluft+grill.
- Kutt kylling i passe biter og vend bitene i krydderblandingen.
- Fordel kjøttet på grillspydene.
- Puls sammen kaldt smør, revet ost og pofiber i en foodprosessor eller blender til det går en "kornete" konsistens.
- Pisk egget lett og ha i litt salt og pepper.
- Vend kyllingspydene i egg, og deretter i paneringen.
- Ha grillspydene på kanten av en langpanne eller lignende så de blir hengende i lufta.
- Stekes i 25-30 minutter. Vend innimellom.
- Bland sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Kcal: 272 - Fett: 23,3 - Karbohydrater: 0,6 - Protein: 13,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/crispy-kyllingspyd-med-sweet-chilimajones-keto-glutenfri/
3.5.3251