Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
  • 500 g torsketunger
  • 50 g pofiber
  • 2 egg
  • 1-2 ts salt
  • pepper etter smak
  • 1 ss tørket dill eller andre urter (valgfritt)
Fremgangsmåte:
  1. Skyll torsketungene og tørk de godt med litt kjøkkenpapir.
  2. Bland Pofiber, salt, pepper og urter i en tallerken.
  3. Pisk eggene lett sammen.
  4. Vend torsketungene først i Pofiber, deretter i egg og til slutt i Pofiber igjen.
  5. Varm en blanding av olje, gjerne avocadoolje, og smør i stekepanna og stek torsketungene gyllenbrune.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 91 - Fett: 2,5 - Karbohydrater: 1,2 - Protein: 15,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/fisk/sprostekte-torsketunger-keto-glutenfri/