Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 4 porsjoner
- 500 g torsketunger
- 50 g pofiber
- 2 egg
- 1-2 ts salt
- pepper etter smak
- 1 ss tørket dill eller andre urter (valgfritt)
- Skyll torsketungene og tørk de godt med litt kjøkkenpapir.
- Bland Pofiber, salt, pepper og urter i en tallerken.
- Pisk eggene lett sammen.
- Vend torsketungene først i Pofiber, deretter i egg og til slutt i Pofiber igjen.
- Varm en blanding av olje, gjerne avocadoolje, og smør i stekepanna og stek torsketungene gyllenbrune.
Kcal: 91 - Fett: 2,5 - Karbohydrater: 1,2 - Protein: 15,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/fisk/sprostekte-torsketunger-keto-glutenfri/
3.5.3251