Syltet rødløk



Syltet rødløk
 
Denne oppskriften gir serveringsklar syltet rødløk etter 30 minutter, men den er aller best dagen etter. Oppbevares kjølig i opptil flere måneder (husk å sterilisere glasset).
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 2 dl vann
  • 0,5 - 0,75 dl eddik (klar 7%)
  • 2 - 4 ss Tagatesse
  • 150 - 180 g Rødløk
  • 2 ts rosèpepper (kan sløyfes)
  • 0,5 ts salt
Fremgangsmåte:
  1. Kutt rødløken i ringer eller halvsirkler.
  2. Ha løk og rosèpepper lagvis over i en steril og lufttett beholder - helst glass.
  3. Kok opp vann, salt, eddik og Tagatesse til Tagatessen er oppløst.
  4. Hell umiddelbart over rødløken.
  5. La avkjøle i romtemperatur og sett deretter i kjøleskap.

Syltet rødløk er jo så godt! Både i salater, grillmat og som tilbehør til middag. Dessuten gjør den seg på tallerken med sin nydelige rosafarge!

4 Comments

  1. Pingback: Karbonadesmørbrød! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand

  2. Pingback: Keto Minitoast! (Melba Toast) - Fett & Forstand

  3. Pingback: Ribbe med Timian- & Sukrinsirup Glaze! - Fett & Forstand

  4. Pingback: Lavkarbo karbonader! - Karbonadesmørbrød - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.