Syltet rødløk
Denne oppskriften gir serveringsklar syltet rødløk etter 30 minutter, men den er aller best dagen etter. Oppbevares kjølig i opptil flere måneder (husk å sterilisere glasset).
Skrevet av: Fett & Forstand
Ingredienser:
- 2 dl vann
- 0,5 - 0,75 dl eddik (klar 7%)
- 2 - 4 ss Tagatesse
- 150 - 180 g Rødløk
- 2 ts rosèpepper (kan sløyfes)
- 0,5 ts salt
Fremgangsmåte:
- Kutt rødløken i ringer eller halvsirkler.
- Ha løk og rosèpepper lagvis over i en steril og lufttett beholder - helst glass.
- Kok opp vann, salt, eddik og Tagatesse til Tagatessen er oppløst.
- Hell umiddelbart over rødløken.
- La avkjøle i romtemperatur og sett deretter i kjøleskap.
Syltet rødløk er jo så godt! Både i salater, grillmat og som tilbehør til middag. Dessuten gjør den seg på tallerken med sin nydelige rosafarge!
Pingback: Karbonadesmørbrød! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Keto Minitoast! (Melba Toast) - Fett & Forstand
Pingback: Ribbe med Timian- & Sukrinsirup Glaze! - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo karbonader! - Karbonadesmørbrød - Fett & Forstand