Sellerirotmos er enda bedre enn potetmos spør du meg, det perfekte tilbehør!
TIPS: Ikke kast brokkolistilken! Den er super å ha i sellerirotmos. Skjær den i passe biter og damp sammen med selleriroten.

- 350 g sellerirot i terninger
- 1 ss smør
- 3-4 ss fløte
- et lite dryss muskat
- salt og pepper etter smak
- Damp selleriroten til de er møre, ca 20 minutter.
- Ha resterende ingredienser i en foodprosessor eller blender og knus til du får ønsket konsistens.
- Smak til med muskat, salt og pepper.
Pingback: Sprøstekte Torsketunger! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Jul med Fett & Forstand - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand
Pingback: Stekt Kveite med Rømmesaus & Agurksalat! (Keto) - Fett & Forstand
Pingback: Kjøttpudding! (Keto, Glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Kålruletter! (Keto, Glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: F&Fs Kalkunmiddag - Saus til Kalkun! - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo blomkålsuppe med chorizo og cheddar - Fett & Forstand
Pingback: Spicy, fylt kyllingfilet! - Fett & Forstand - Make Keto Great Again -
Pingback: Sellerirotgrateng Surprise! lavkarbo - Fett & Forstand
Pingback: Restfest av lammelårsmiddagen – Fett og forstand