Lavkarbo Sveler!

Lavkarbo sveler
Lavkarbo sveler
Lavkarbo svelerLavkarbo sveler! Sunnmøringen i hus har gnålt om dette non-stop siden vi la om kostholdet, og nå har han ene og alene, helt på egenhånd greid å lage en oppskrift på lavkarbo sveler som smaker HIMMELSK! Hvis du liker smaken av hornsalt kan du ha i 1 ts. Dette står beskrevet i oppskriften. Kutter du ut hornsalt og bytter det ut med bakepulver fungere disse helt sikkert som både lapper og vafler! De smaker helt fantastisk med vårt lavkarbo jordbærsyltetøy, NAM!

Lavkarbo Sveler!
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 12
Ingredienser:
  • 3 egg
  • 2 dl rømme
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 30 g smelta smør
  • 2 ts Fiberhusk
  • 60 g Sukrin gold
  • 80 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 50 g fettredusert sesammel
  • ½ - 1 ts hornsalt (1 hvis du liker smaken)
  • ½ ts natron

Smørkrem
  • 2 ss (store) Romtemperert meierismør
  • 1 ss (stor) ss med sukrinmelis
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen de våte ingrediensene.
  2. Pisk så inn de tørre.
  3. La røren svelle i 10 minutter.
  4. Stekes på steketakke eller i en god non-stick stekepanne.

Smørkrem
  1. Bland smøret og sukrinmelisen til den blir skikklig kremete.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 323 Fett: 30,3 Karbohydrater: 2,5 Protein: 8,6

 

6 Comments

  1. Pingback: Lavkarbo Vafler - Fett & Forstand

  2. Pingback: Lavkarbo Tykklefser med smørkrem! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.