Lavkarbo sveler! Sunnmøringen i hus har gnålt om dette non-stop siden vi la om kostholdet, og nå har han ene og alene, helt på egenhånd greid å lage en oppskrift på lavkarbo sveler som smaker HIMMELSK! Hvis du liker smaken av hornsalt kan du ha i 1 ts. Dette står beskrevet i oppskriften. Kutter du ut hornsalt og bytter det ut med bakepulver fungere disse helt sikkert som både lapper og vafler! De smaker helt fantastisk med vårt lavkarbo jordbærsyltetøy, NAM!
- 3 egg
- 2 dl rømme
- 1,5 dl creme fraiche
- 30 g smelta smør
- 2 ts Fiberhusk
- 60 g Sukrin gold
- 80 g mandelmel (ikke fettredusert)
- 50 g fettredusert sesammel
- ½ - 1 ts hornsalt (1 hvis du liker smaken)
- ½ ts natron
Smørkrem
- 2 ss (store) Romtemperert meierismør
- 1 ss (stor) ss med sukrinmelis
- Bland sammen de våte ingrediensene.
- Pisk så inn de tørre.
- La røren svelle i 10 minutter.
- Stekes på steketakke eller i en god non-stick stekepanne.
Smørkrem
- Bland smøret og sukrinmelisen til den blir skikklig kremete.
Pingback: Lavkarbo Vafler - Fett & Forstand
Hei 🙂 Må bare si jeg er dyktig imponert over de lekre oppskriftene dere legger ut, så flotte <3 Hjertelig takk at dere bruker så mye tid på å hjelpe alle oss som ikke er så kreative med lav carbo 🙂
ÅÅ tusen hjertelig takk for kjempekoselig tilbakemelding Bjørg. Det gjør oss veldig glad at våre oppskrifter kan bidra til inspirasjon og motivasjon 🙂
Pingback: Lavkarbo Tykklefser med smørkrem! - Fett & Forstand
Herlighet som denne Sunnmøringen gleder seg til å prøve denne. Dere er så flinke 🙂
Ååå tusen takk ♡ håper du liker dem ♡♡♡