Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)

Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)
– En mektig langpannepizza som hele familien kommer til å digge! Dryss over din favoritt béarnaise rett før servering, for den ultimate smaksopplevelsen!

Pizzabunnen!

Til vår pizza med biff & béarnaise i langpanne har vi brukt en pakke Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks – det betyr at du selvsagt kan lage dobbel oppskrift av polarbrød-deigen istedenfor siden bakemiksen er basert på denne. Den funker nemlig utmerket til det aller meste der en normalt sett bruker lys hvetedeig, og dermed også som pizzabunn.

Fyllet i pizza med biff & béarnaise!

Fyllet har relativt få ingredienser, og du kan selvsagt bytte ut/tillegge andre ting du liker om du ønsker det. Vær obs på at grønnsakene inneholder en del vann, og man greier ikke steke ut alt vannet uten å oversteke grønnsakene. Lavkarbo/keto pizzabunner er som regel mer porøs enn vanlig hvetedeig og har en tendens til å absorbere væske og bli soggy. Derfor “siler” vi og klemmer ut overskuddsvæske før vi har den på bunnen. TIPS: ikke kast væsken, den egner seg supert i saus og gryteretter!

Béarnaise!

Vi har enda til gode å lage oppskrift på ekte bearnaise, men du finner mange oppskrifter på nett. Det finnes også ferdiglaget på butikken som bare trenger å varmes opp. Vår versjon er det vi liker å kalle “jukse-bearnaise” som er laget uten egg.

pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 stor langpannepizza
Ingredienser:
 • 1 pakke Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks + 3 dl fløte, 1 dl vann og 4 egg (eller se hovedinnlegg)
 • 500 g entrecote
 • 300 bacon
 • 300 g sjampinjong
 • 150 g løk
 • 150 g paprika
 • 2 fedd hvitløk
 • 400 g revet ost
Fremgangsmåte:
 1. Forvarm ovnen til 200 grader.
 2. Bland bakemiksen med 3 dl fløte, 1 dl vann og 4 egg.
 3. Kjevle deigen mellom to smurte bakeark.
 4. Forstek bunnen i 20 minutter mens du forbereder resten.
 5. Skjær entrecote i strimler og krydre med salt og pepper.
 6. Skjær bacon, løk, paprika og sjampinjong i passe biter.
 7. Brun bacon i panna og ha deretter i sjampinjong og hvitløk. La brese i et par minutter før du tilsetter paprika og løk. Stek til løken blir blank. Ha fyllet over i et dørslag for å la eventuell overskuddsvæske renne av. Sett stekepanna tilbake på plata.
 1. Ha avocadoolje i den varme panna og fres tomatpure i et par minutter. Tilsett sukkerfri ketchup, estragon, salt og pepper.
 2. Fordel tomatsausen på den forstekte pizzabunnen.
 3. Ha deretter på bacon- og grønnsaksblandingen.
 4. Dryss over revet ost og fordel biffstrimlene over osten.
 5. Stekes i ovnen i ca 20 minutter, eller til osten er smeltet og begynt å bli litt gylden.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 190,37 - Fett: 14,15 - Karbohydrater: 1,93 - Protein: 12,64

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.