pizza med biff & béarnaise! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 stor langpannepizza
Ingredienser:
  • 1 pakke Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks + 3 dl fløte, 1 dl vann og 4 egg (eller se hovedinnlegg)
  • 500 g entrecote
  • 300 bacon
  • 300 g sjampinjong
  • 150 g løk
  • 150 g paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g revet ost
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Bland bakemiksen med 3 dl fløte, 1 dl vann og 4 egg.
  3. Kjevle deigen mellom to smurte bakeark.
  4. Forstek bunnen i 20 minutter mens du forbereder resten.
  5. Skjær entrecote i strimler og krydre med salt og pepper.
  6. Skjær bacon, løk, paprika og sjampinjong i passe biter.
  7. Brun bacon i panna og ha deretter i sjampinjong og hvitløk. La brese i et par minutter før du tilsetter paprika og løk. Stek til løken blir blank. Ha fyllet over i et dørslag for å la eventuell overskuddsvæske renne av. Sett stekepanna tilbake på plata.
  1. Ha avocadoolje i den varme panna og fres tomatpure i et par minutter. Tilsett sukkerfri ketchup, estragon, salt og pepper.
  2. Fordel tomatsausen på den forstekte pizzabunnen.
  3. Ha deretter på bacon- og grønnsaksblandingen.
  4. Dryss over revet ost og fordel biffstrimlene over osten.
  5. Stekes i ovnen i ca 20 minutter, eller til osten er smeltet og begynt å bli litt gylden.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 190,37 - Fett: 14,15 - Karbohydrater: 1,93 - Protein: 12,64
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/pizza-med-biff-bearnaise-keto-glutenfri/