Bland bakemiksen med 3 dl fløte, 1 dl vann og 4 egg.
Kjevle deigen mellom to smurte bakeark.
Forstek bunnen i 20 minutter mens du forbereder resten.
Skjær entrecote i strimler og krydre med salt og pepper.
Skjær bacon, løk, paprika og sjampinjong i passe biter.
Brun bacon i panna og ha deretter i sjampinjong og hvitløk. La brese i et par minutter før du tilsetter paprika og løk. Stek til løken blir blank. Ha fyllet over i et dørslag for å la eventuell overskuddsvæske renne av. Sett stekepanna tilbake på plata.
Ha avocadoolje i den varme panna og fres tomatpure i et par minutter. Tilsett sukkerfri ketchup, estragon, salt og pepper.
Fordel tomatsausen på den forstekte pizzabunnen.
Ha deretter på bacon- og grønnsaksblandingen.
Dryss over revet ost og fordel biffstrimlene over osten.
Stekes i ovnen i ca 20 minutter, eller til osten er smeltet og begynt å bli litt gylden.