Fett & Forstands Favoritter – et mateventyr

Fett & Forstands Favoritter

Kjære alle sammen

Vi har nå holdt på med Fett & Forstand siden 2018. Vi har lagt ut oppskrifter for dere som ønsker å følge et lavkarbo/ keto kosthold. Dette begynte vi med etter vi selv la om kostholdet for å gå ned i vekt og forbedre vår helsesituasjon. Det kan vi med hånden på hjertet si at vi har klart.

Fett & Forstand skal være en nettside også for de som ønsker et sunnere kosthold og ikke bare begrenset til en spesiell gruppe mennesker. Har du vært i, er i eller  samme situasjon som vi var i, med overvekt og dårlig helse og ønsker å legge om kostholdet? Da gleder det oss at vi kan bistå med oppskrifter på sunn og god keto-mat som kanskje kan bidra til å gjøre overgangen lettere for deg.

Fett & Forstand i bokformat

Det kan være vanskelig nok etter kostholdsomleggingen å vite hva en skal spise. Det vet vi av erfaring, for sånn hadde vi det hos oss også. Det er nettopp derfor vi gleder oss over å kunne dele egenutviklede oppskrifter med deg, i håp om at vi kan gjøre hverdagen din litt lettere. I tillegg så får du mulighet til å kanskje bli litt bedre kjent med oss bak Fett & Forstand.

Fett & Forstand har nå endelig kommet med kokeboken Fett & Forstands Favoritter. Det er en stor glede at vi nå kan presentere oppskriftene våre i bokformat

Ikke bare det, men boken inneholder hele 40% eksklusive oppskrifter du kan pryde kjøkkenbenken din med i Fett & Forstands Favoritter.

I kokeboken finner du det du trenger av informasjon for å komme i gang med et keto-kosthold. Du finner mye god informasjon, tips og råd, samt en hel haug med velsmakende oppskrifter, til hverdags og fest.

Ofte lurer hvermannsen på mange ting angående mat, som for eksempel:

  • Er denne maten det bra for meg?
  • Hva kan jeg spise og ikke spise?
  • Når skal jeg spise?
  • Hva skal jeg ha til middag?
  • Hva er keto?
  • Hvilke grønnsaker kan jeg spise?
  • Kan jeg bruke søtning? Hvilke er best?

Mange av disse spørsmålene får du svar på i kokeboken vår.

Fett & Forstands Favoritter har fått utelukkende gode tilbakemeldinger, både fra våre trofaste følgere og andre. Det er tilbakemeldinger som dette som gjør at vi får motivasjon til å drive dette videre.

“Beste kokeboken jeg har kjøpt” -Anne Randi – “Jeg elsker kokeboken deres” -Berit – “Super kokebok, med mye fantastisk innhold” -Solveig – “Jeg er så glad jeg kjøpte kokeboken dere” – Janne – “Nå fikk jeg motivasjonen tilbake” – Grethe

På bestselgerlisten

Fett & Forstand Favoritter gikk rett inn på bestselgerlistene når den ble lansert. Den har alt rukket å bli en veldig populær kokebok, ikke bare for innholdet, men også for sin freshe og fine layout som virkelig blir lagt merke til på kjøkkenbenken.

Kokeboken vår før du kjøpt her -> Forlaget Lille Måne

Vi ønsker alle sammen lykke til med matlagingen og håper dere finner frem kaffekoppen og setter dere ned i godstolen og koser dere med den helt ferske lavkarbo kokeboken vår.

Bokhilsen

Kenneth & Ena-Maria

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.