Lavkarbo pasta

Lavkarbo pasta
 
Forberedelse
Tid
Total tid
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser
  • 4 egg
  • 125 g kremost
  • 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
  2. Pisk eggene luftig.
  3. Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
  4. La hvile i 10 minutter.
  5. Pisk deigen lett opp igjen.
  6. Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
  7. Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
  8. Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
  9. Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.

 

 

10 Comments

  1. Pingback: Lavkarbo Bami Goreng – Fett & Forstand

  2. Beckie K Dixon

    Hei! Hvordan oppbevares denne pastaen best? Eller må man spise alt med en gang? Hvor lenge holder den seg evt. i kjøleskap, og kan den fryses?

     
    • Den holder ser godt i kjøleskap, nesten bedre oppvarmet syns jeg 🙂 det går visst fint an å fryse ifølge andre, men jeg har ikke prøvd selv.:)

       
  3. Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand

  4. Pingback: Pulled chicken-form med pasta og kremet paprikasaus! - Fett & Forstand

  5. Pingback: Lavkarbo pølse- og makaronigrateng! - Fett & Forstand

  6. Pingback: Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo) - Fett & Forstand

  7. Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand

  8. Gunn iren Hjelset

    Hvis man dobler oppskriften, dobler man da også mengden fiberhusk? 😊 vet At i noen «vanlige» oppskrifter skal mannlige alltid doble alt, så da ble jeg litt i tvil 😁

     

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.