Lavkarbo pasta

Lavkarbo pasta
 
Forberedelse
Tid
Total tid
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
  • 4 egg
  • 125 g kremost
  • 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
  2. Pisk eggene luftig.
  3. Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
  4. La hvile i 10 minutter.
  5. Pisk deigen lett opp igjen.
  6. Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
  7. Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
  8. Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
  9. Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

29 Comments

  1. Pingback: Lavkarbo Lasagne - Fett & Forstand Style! - Fett & Forstand

  2. Hvorfor får jeg ikke lest kommentarene på siden? Det står at det er 24 kommentarer på denne siden.

  3. hey, pisk egga og tjenesten. ha i én og én skje med husl mens du pisker. erfaringen er at enhver forskjellig i størrelse. når du får en fin vaniljekrem-konsistens på “deigen” stopper du husken og lar den hvile i 10 min.

  4. Anita Hansen

    Hei. Jeg tenkte å prøve å lage lasagnplater ut av denne oppskriften. Når det er ferdig stekt i ovnen og skal deles opp, må det gjøres noe mere for at det skal bli lasagnplater eller er de da klare så det er bare å legge det inni lasagnen og inn i ovnen igjen?

  5. hei. Hvis jeg lager pasta ferdig og fryser, hvordan varme den opp til bruk igjen da? er dette mulig? fint å ha det ferdig laget på travle dager. Mvh kirsten

  6. Tove Johnsen

    ruller sammen og kutter ?

  7. Hvor lenge kan den stå i ovnen som lasagne plater uten at den går helt i oppløsning?

  8. Hvor mange grader skal jeg steke de på hvis jeg ikke har varmluft i ovnen min?

  9. Gunn iren Hjelset

    Hvis man dobler oppskriften, dobler man da også mengden fiberhusk? 😊 vet At i noen «vanlige» oppskrifter skal mannlige alltid doble alt, så da ble jeg litt i tvil 😁

  10. Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand

  11. Pingback: Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo) - Fett & Forstand

  12. Pingback: Lavkarbo pølse- og makaronigrateng! - Fett & Forstand

  13. Pingback: Pulled chicken-form med pasta og kremet paprikasaus! - Fett & Forstand

  14. Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand

  15. Beckie K Dixon

    Hei! Hvordan oppbevares denne pastaen best? Eller må man spise alt med en gang? Hvor lenge holder den seg evt. i kjøleskap, og kan den fryses?

    • Den holder ser godt i kjøleskap, nesten bedre oppvarmet syns jeg 🙂 det går visst fint an å fryse ifølge andre, men jeg har ikke prøvd selv.:)

  16. Pingback: Lavkarbo Bami Goreng – Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.