Lavkarbo pasta

Lavkarbo pasta
 
Forberedelse
Tid
Total tid
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
  • 4 egg
  • 125 g kremost
  • 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
  2. Pisk eggene luftig.
  3. Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
  4. La hvile i 10 minutter.
  5. Pisk deigen lett opp igjen.
  6. Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
  7. Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
  8. Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
  9. Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

26 Comments

  1. Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo) - Fett & Forstand

  3. Pingback: Lavkarbo pølse- og makaronigrateng! - Fett & Forstand

  4. Pingback: Pulled chicken-form med pasta og kremet paprikasaus! - Fett & Forstand

  5. Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand

  6. Pingback: Lavkarbo Bami Goreng – Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.