Lavkarbo pasta
Forberedelse
Tid
Total tid
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser
- 4 egg
- 125 g kremost
- 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
- Pisk eggene luftig.
- Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
- La hvile i 10 minutter.
- Pisk deigen lett opp igjen.
- Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
- Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
- Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
- Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.
Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand
Pingback: Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo) - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo pølse- og makaronigrateng! - Fett & Forstand
Pingback: Pulled chicken-form med pasta og kremet paprikasaus! - Fett & Forstand
Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo Bami Goreng – Fett & Forstand