Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)

Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)

Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)Nydelig kyllingform med pesto, hjemmelaget lavkarbopasta og signaturrosene våre av spekeskinke! Jeg er veldig fan av å bruke lavkarbopasta i diverse gratinerte retter da det gjør at lavkarbopastaen får en enda mer ekte pasta-schvung over seg. Denne retten har en mild smak av pesto, og passer godt for små som store. Server gjerne med en frisk og enkel salat.

Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)!
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 porsjoner
Ingredienser/Ingredients
  • 600 g lårfilet av kylling
  • 1 spisspaprika (ca 100 g)
  • 200 g sjampinjong
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 - 2 chili (kan sløyfes)
  • 2 dl fløte
  • 125 g kremost natruell
  • 1 glass pesto (ca 185 g - eller eventuelt hjemmelaget)
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 oppskrift lavkarbopasta (se link i hovedinnlegg)
  • Ost til topping
Fremgangsmåte/Directions
  1. Begynn å lage pasta (se link i hovedinnlegg).
  2. Kok opp kremfløte og kremost og la putre til det tykner.
  3. Tilsett pesto og la småputre mens du forbereder resten.
  4. Kutt kylling, løk og paprika i passe biter.
  5. Finhakk chili og hvitløk.
  6. Stek kyllingen før du har i resten av grønnsakene.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Ha dette, samt oppkuttet pasta i sausen og ha deretter alt over i en ildfast for.
  9. Topp med ost, og gjerne spekeskinke og gratiner i ovene på 200°C i 35 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.