Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)!
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 porsjoner
Ingredienser:
  • 600 g lårfilet av kylling
  • 1 spisspaprika (ca 100 g)
  • 200 g sjampinjong
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 - 2 chili (kan sløyfes)
  • 2 dl fløte
  • 125 g kremost natruell
  • 1 glass pesto (ca 185 g - eller eventuelt hjemmelaget)
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 oppskrift lavkarbopasta (se link i hovedinnlegg)
  • Ost til topping
Fremgangsmåte:
  1. Begynn å lage pasta (se link i hovedinnlegg).
  2. Kok opp kremfløte og kremost og la putre til det tykner.
  3. Tilsett pesto og la småputre mens du forbereder resten.
  4. Kutt kylling, løk og paprika i passe biter.
  5. Finhakk chili og hvitløk.
  6. Stek kyllingen før du har i resten av grønnsakene.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Ha dette, samt oppkuttet pasta i sausen og ha deretter alt over i en ildfast for.
  9. Topp med ost, og gjerne spekeskinke og gratiner i ovene på 200°C i 35 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 204 - Fett: 17,7 - Karbohydrater: 2,1 - Protein: 8,4
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kyllingform-med-pesto-og-pasta-lavkarbo/