Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo)!
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 6 porsjoner
- 600 g lårfilet av kylling
- 1 spisspaprika (ca 100 g)
- 200 g sjampinjong
- 1 rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 1 - 2 chili (kan sløyfes)
- 2 dl fløte
- 125 g kremost natruell
- 1 glass pesto (ca 185 g - eller eventuelt hjemmelaget)
- Salt og pepper etter smak
- 1 oppskrift lavkarbopasta (se link i hovedinnlegg)
- Ost til topping
- Begynn å lage pasta (se link i hovedinnlegg).
- Kok opp kremfløte og kremost og la putre til det tykner.
- Tilsett pesto og la småputre mens du forbereder resten.
- Kutt kylling, løk og paprika i passe biter.
- Finhakk chili og hvitløk.
- Stek kyllingen før du har i resten av grønnsakene.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha dette, samt oppkuttet pasta i sausen og ha deretter alt over i en ildfast for.
- Topp med ost, og gjerne spekeskinke og gratiner i ovene på 200°C i 35 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.
Kcal: 204 - Fett: 17,7 - Karbohydrater: 2,1 - Protein: 8,4
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kyllingform-med-pesto-og-pasta-lavkarbo/
3.5.3251