Lavkarbo pasta
 
Forberedelse
Tid
Total tid
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser
  • 4 egg
  • 125 g kremost
  • 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
  2. Pisk eggene luftig.
  3. Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
  4. La hvile i 10 minutter.
  5. Pisk deigen lett opp igjen.
  6. Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
  7. Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
  8. Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
  9. Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lavkarbo-pasta/