Lavkarbo pasta
Forberedelse
Tid
Total tid
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
- 4 egg
- 125 g kremost
- 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
- Pisk eggene luftig.
- Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
- La hvile i 10 minutter.
- Pisk deigen lett opp igjen.
- Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
- Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
- Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
- Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.
Pingback: Lavkarbo Lasagne - Fett & Forstand Style! - Fett & Forstand
Hvorfor får jeg ikke lest kommentarene på siden? Det står at det er 24 kommentarer på denne siden.
Heisann, usikker?
hey, pisk egga og tjenesten. ha i én og én skje med husl mens du pisker. erfaringen er at enhver forskjellig i størrelse. når du får en fin vaniljekrem-konsistens på «deigen» stopper du husken og lar den hvile i 10 min.
Hei. Jeg tenkte å prøve å lage lasagnplater ut av denne oppskriften. Når det er ferdig stekt i ovnen og skal deles opp, må det gjøres noe mere for at det skal bli lasagnplater eller er de da klare så det er bare å legge det inni lasagnen og inn i ovnen igjen?
Beklager sent svar. De er klare til bruk når de kommer ut av ovnen
Hei
Hva mener du med å rulle de sammen?
Rulle de til en pølse og strimle opp
hei. Hvis jeg lager pasta ferdig og fryser, hvordan varme den opp til bruk igjen da? er dette mulig? fint å ha det ferdig laget på travle dager. Mvh kirsten
Vi har ikke forsøkt å fryse den men ifølge de som har forsøkt har det gått fint
ruller sammen og kutter ?
Hvor lenge kan den stå i ovnen som lasagne plater uten at den går helt i oppløsning?
den går ikke i oppløsning
Hvor mange grader skal jeg steke de på hvis jeg ikke har varmluft i ovnen min?
150
Hvis man dobler oppskriften, dobler man da også mengden fiberhusk?
vet At i noen «vanlige» oppskrifter skal mannlige alltid doble alt, så da ble jeg litt i tvil 
Hei, Ja da må man doble alle ingrediensene er vår erfaring
Hei! Er dette da ferdig til å serveres, eller bør man gjøre noe mer til redning?
Klar til servering
Hei, trenger man ikke koke pasta?

Hei,nei man trenger ikke å koke pastan,pastan er ferdig når den er ferdig i stekeovnen.
Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand
Pingback: Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo) - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo pølse- og makaronigrateng! - Fett & Forstand
Pingback: Pulled chicken-form med pasta og kremet paprikasaus! - Fett & Forstand
Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand
Hei! Hvordan oppbevares denne pastaen best? Eller må man spise alt med en gang? Hvor lenge holder den seg evt. i kjøleskap, og kan den fryses?
Den holder ser godt i kjøleskap, nesten bedre oppvarmet syns jeg
det går visst fint an å fryse ifølge andre, men jeg har ikke prøvd selv.:)
Pingback: Lavkarbo Bami Goreng – Fett & Forstand