Lavkarbo pasta
Forberedelse
Tid
Total tid
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
- 4 egg
- 125 g kremost
- 5 ts fiberhusk
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 150°C varmluft.
- Pisk eggene luftig.
- Ha i kremost og fiberhusk og pisk til det er godt blandet.
- La hvile i 10 minutter.
- Pisk deigen lett opp igjen.
- Ønsker du tynnere pasta deler du deigen i 2.
- Hver del skal kjevles flat mellom 2 oljede bakepapir.
- Stekes i 10 minutter på hvert sitt bakebrett og med bakepapirene på.
- Når de er ferdige ruller du de sammen og kutter i ønsket tykkelse.
Merknad
TIPS: Denne funker supert som lasagneplater! Kan fryses.
Pingback: Lavkarbo Lasagne - Fett & Forstand Style! - Fett & Forstand
Hvorfor får jeg ikke lest kommentarene på siden? Det står at det er 24 kommentarer på denne siden.
Heisann, usikker?
hey, pisk egga og tjenesten. ha i én og én skje med husl mens du pisker. erfaringen er at enhver forskjellig i størrelse. når du får en fin vaniljekrem-konsistens på “deigen” stopper du husken og lar den hvile i 10 min.
Hei. Jeg tenkte å prøve å lage lasagnplater ut av denne oppskriften. Når det er ferdig stekt i ovnen og skal deles opp, må det gjøres noe mere for at det skal bli lasagnplater eller er de da klare så det er bare å legge det inni lasagnen og inn i ovnen igjen?
Beklager sent svar. De er klare til bruk når de kommer ut av ovnen 🙂
Hei
Hva mener du med å rulle de sammen?
Rulle de til en pølse og strimle opp 🙂
hei. Hvis jeg lager pasta ferdig og fryser, hvordan varme den opp til bruk igjen da? er dette mulig? fint å ha det ferdig laget på travle dager. Mvh kirsten
Vi har ikke forsøkt å fryse den men ifølge de som har forsøkt har det gått fint 🙂
ruller sammen og kutter ?
Hvor lenge kan den stå i ovnen som lasagne plater uten at den går helt i oppløsning?
den går ikke i oppløsning 🙂
Hvor mange grader skal jeg steke de på hvis jeg ikke har varmluft i ovnen min?
150 🙂
Hvis man dobler oppskriften, dobler man da også mengden fiberhusk? 😊 vet At i noen «vanlige» oppskrifter skal mannlige alltid doble alt, så da ble jeg litt i tvil 😁
Hei, Ja da må man doble alle ingrediensene er vår erfaring 🙂
Hei! Er dette da ferdig til å serveres, eller bør man gjøre noe mer til redning? ☺️
Klar til servering 🙂
Hei, trenger man ikke koke pasta? 😉🤷♀️
Hei,nei man trenger ikke å koke pastan,pastan er ferdig når den er ferdig i stekeovnen.
Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand
Pingback: Kyllingform med pesto og pasta (lavkarbo) - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo pølse- og makaronigrateng! - Fett & Forstand
Pingback: Pulled chicken-form med pasta og kremet paprikasaus! - Fett & Forstand
Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand
Hei! Hvordan oppbevares denne pastaen best? Eller må man spise alt med en gang? Hvor lenge holder den seg evt. i kjøleskap, og kan den fryses?
Den holder ser godt i kjøleskap, nesten bedre oppvarmet syns jeg 🙂 det går visst fint an å fryse ifølge andre, men jeg har ikke prøvd selv.:)
Pingback: Lavkarbo Bami Goreng – Fett & Forstand