Innbakte Pølser! (keto, glutenfri)

Innbakte Pølser! (keto, glutenfri)Innbakte Pølser! (keto, glutenfri) Innbakte Pølser! (keto, glutenfri) Innbakte Pølser! (keto, glutenfri) REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Innbakte Pølser! (keto, glutenfri)
– Man trenger ikke en unnskyldning for å ha en skikkelig pølsefest! Neste gang du får lyst på pølse i brød anbefaler vi å forsøke innbakte pølser! (PS: funker også som bålbrød).

Er pølser innafor på keto?

Dette spøsmålet går igjen på diverse lavkarbo/keto forum. Pølsert er et farseprodukt, og som de fleste farseprodukter man får kjøpt på butikk inneholder de ofte endel ingredienser som ikke er forenelig med et lavkarbo/keto-kosthold. Når  det er sagt så finnes pølser som har lavere karbohydratinnhold. Jacobs pølser er etter vår erfaring et “renere” produkt enn mange andre merker. I denne oppskriften  har vi brukt “Double cheese hot dog” fra Nordfjord som inneholder 1,1 g karbohydrater pr 100 gram. Disse er kjøpt på Rema 1000.

Tilbehør til innbakte pølser!

Akkurat som tradisjonell pølse i brød kan du ha akkurat det du ønsker som tilbehør. Sukkerfri ketchup, sennep, sprøstekt løk (hjemmelaget), rekesalat, italiensk salat og mye mer!

Innbakte Pølser! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk.
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Del deigen i seks like store deler. Rull ut til ca 2,5 ganger så lang som pølsen. Surr rundt pølsene og ha over på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. Stekes nest nederst i ovnen i 20-25 minutter. Server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 221,04 - Fett: 17,78 - Karbohydrater: 2,51 - Protein: 7,01

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.