Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri)

Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri) Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri) Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri)Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri)

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri) – Vi har sagt det før og sier det igjen; Hva er det aller beste på en muffin? Toppen såklart! Vi har laget syndig gode ketovennlige og glutenfri muffinstopper med sjokolade (og sjokolade)! Disse er perfekte dersom du ønsker noe kjapt og godt til kaffen!

Ideen til muffintopper med sjokolade!

Hvem her liker serien Seinfeld? Seinfeld er en av mine absolutte favorittserier gjennom tidene, og jeg blir aldri lei! Husker du i så fall episoden “The Muffin Tops”? I denne episoden sier Elaine mens hun spiser toppen av en muffins ved J. Petermans boksignering,til Mr. Lippman at noen burde åpne en butikk som bare selger toppene. Lippman starter en virksomhet kalt “Top of the Muffin to You!”. Muffinstopper er visst en greie i statene, og vi skal vel ikke være noe verre? Og som alle våre oppskrifter er disse både keto og glutenfri.

Ingrediensene!

Våre muffinstopper med sjokolade er basert på oppskrifter vi har fra før på diverse kaker. Muffins har en noe “grovere” tekstur enn cupcakes, så vi har valgt å bruke pofiber i våre muffintopper med sjokolade. Du kan bruke enten sukkerfri melkesjokolade eller mørk sukkerfri sjokolade. Mørk sjokolade gir et noe mer dekadent resultat, for en ekte sjokoladeelskere!

Bytting av ingredienser?

I utgangspunktet anbefaler vi å følge oppskriften slik den er, men skulle du likevel ønske å bytte ut ingredienser i muffintopper med sjokolade anbefaler vi å sjekke ut vår fine Bytteguide!

Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader over og undervarme.
  2. Hakk sjokoladen i middels store biter.
  3. Smelt smør og rør inn rømme og egg. Bland godt.
  4. Rør inn de tørre ingrediensene og la røren svelle i ca 10 minutter.
  5. Vend inn sjokoladebiter og fordel røren i 12-14 klatter på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Stek nest nederst i ovnen i 15-18 minutter.
  7. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 283,08 - Fett: 24,4 - Karbohydrater: 3,22 - Protein: 7,19

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.