Muffinstopper med Sjokolade! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader over og undervarme.
  2. Hakk sjokoladen i middels store biter.
  3. Smelt smør og rør inn rømme og egg. Bland godt.
  4. Rør inn de tørre ingrediensene og la røren svelle i ca 10 minutter.
  5. Vend inn sjokoladebiter og fordel røren i 12-14 klatter på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Stek nest nederst i ovnen i 15-18 minutter.
  7. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 283,08 - Fett: 24,4 - Karbohydrater: 3,22 - Protein: 7,19
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/muffinstopper-med-sjokolade-keto-glutenfri/