Varm sjokolade

En varm dusj, koseklær, tøfler, en god film og en kopp rykende varm kakao er akkurat det som trengs på en kald og guffen vinterkveld, er dere ikke enig? Jeg kan ikke huske sist jeg drakk kakao, men jeg vil tørre påstå at denne er bedre enn kakao kokt med melk, og ihvertfall mye bedre enn den hurtigvarianten fra pose!

Varm sjokolade
 
Skrevet av:
Serveringer: 3 kopper
Ingredienser/Ingredients
  • 2 dl fløte
  • 3 dl vann
  • 1 ss smør
  • 35 - 50 g Sukrin Gold
  • 0,5 ts vaniljeekstrakt
  • 30 g kakao
  • 1 ts instant kaffepulver (kan sløyfes)
  • 1 dl fløte + 1 ts Sukrinmelis eller annen søtning til kremtopping (kan sløyfes)
Fremgangsmåte/Directions
  1. Smelt smør i en panne.
  2. Rør inn Sukrin Gold, vaniljeekstrakt, kaffepulver og kakao til du får en glatt masse.
  3. Bland sammen fløte og vann og spe i kakaoblandingen.
  4. Varm opp til det akkurat begynner å koke.

 

 

3 Comments

  1. Pingback: Lavkarbo Twix cookies! - verdens beste lchf kjeks! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Lavkarbo Gurkemeie-Latte (Gullmelk) - Fett & Forstand

  3. Pingback: Supermyke Chocolate Chip Cookies (90 sekunder) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.