Varm sjokolade
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 3 kopper
Ingredienser:
  • 2 dl fløte
  • 3 dl vann
  • 1 ss smør
  • 35 - 50 g Sukrin Gold
  • 0,5 ts vaniljeekstrakt
  • 30 g kakao
  • 1 ts instant kaffepulver (kan sløyfes)
  • 1 dl fløte + 1 ts Sukrinmelis eller annen søtning til kremtopping (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør i en panne.
  2. Rør inn Sukrin Gold, vaniljeekstrakt, kaffepulver og kakao til du får en glatt masse.
  3. Bland sammen fløte og vann og spe i kakaoblandingen.
  4. Varm opp til det akkurat begynner å koke.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 187 - Fett: 18,9 - Karbohydrater: 1,8 - Protein: 1,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/drikke/varm-sjokolade/