Varm sjokolade
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 3 kopper
- 2 dl fløte
- 3 dl vann
- 1 ss smør
- 35 - 50 g Sukrin Gold
- 0,5 ts vaniljeekstrakt
- 30 g kakao
- 1 ts instant kaffepulver (kan sløyfes)
- 1 dl fløte + 1 ts Sukrinmelis eller annen søtning til kremtopping (kan sløyfes)
- Smelt smør i en panne.
- Rør inn Sukrin Gold, vaniljeekstrakt, kaffepulver og kakao til du får en glatt masse.
- Bland sammen fløte og vann og spe i kakaoblandingen.
- Varm opp til det akkurat begynner å koke.
Kcal: 187 - Fett: 18,9 - Karbohydrater: 1,8 - Protein: 1,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/drikke/varm-sjokolade/
3.5.3251