Grove rundstykker! (keto, glutenfri)

Grove rundstykker! (keto, glutenfri) Grove rundstykker! (keto, glutenfri) Grove rundstykker! (keto, glutenfri) Grove rundstykker! (keto, glutenfri) Grove rundstykker! (keto, glutenfri) Grove rundstykker! (keto, glutenfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder omtale, linker og bilder av produkter fra Tights.no
Grove rundstykker! (keto, glutenfri) – En av grunnene til at vi elsker disse grove rundstykkene er fordi de er så enkle å lage. Vi bruker vår egen Monster Fett & Forstand lavkarbo bakemiks som base, og legger til litt ekstra stæsj  for ekstra smak og tyggemotstand.

Ideen!

Som mange av dere kanskje allerede vet, så elsker vi å utforske nye oppskrifter på kjøkkenet. Når vi begynte på keto visste vi at vi måtte finne en erstatning for vår elskede brødmat, og det har blitt mange oppskrifter siden da. Etter mye prøving og feiling, fant vi endelig oppskriften på vårt favorittketo-brød – nemlig våre deilige keto polarbrød. For snart ett år siden kom disse som bakemiks på tights.no – enklere blir det ikke!

Bakemiks som base for grove rundstykker!

Det kan fort bli litt kjedelig med bare finbakst på keto, så grovbakst må vi også ha inni mellom. Denne oppskriften på grove rundstykker kombinerer enkeltheten med bakemiksen vår, men i en grovere versjon. Neste like enkelt, og i allefall like godt! For oss er grove rundstykker perfekt å ha diverse godt pålegg på, gjerne hjemmelaget leverpostei, italiensk salat, eller syltetøy for å nevne noen. NAM!  Våre grove rundstykker er rike på fiber og næringsstoffer og holde oss mett lenger. I tillegg er de en god kilde til protein og sunt fett, som er viktige ingredienser for å holde kroppen vår i ketose. Har du ikke bakemiksen liggende kan du lage dobbelt opp av de tørre ingrediensene i denne oppskriften og følge oppskriften under her på resterende.

Et hav av muligheter på keto!

Vi har eksperimentert med utallige oppskrifter på bakst gjennom årene, og har dermed et rikt utvalg på keto brødmat. Vi er veldig stolte over å ha skapt en rekke velsmakende og sunne alternativer til tradisjonelle oppskrifter, og det gleder oss å dele de med dere. Selv om vi har mange oppskrifter som vi liker og som er verdt å lage, så er denne oppskriften på keto-vennlige grove rundstykker spesielt verdt å prøve. Ikke bare er de enkle å lage, de er også veldig gode på smak og gir ekte “brødmat feel”. Aller best er de dagen etterpå, i motsetning til tradisjonelle grove rundstykker som gjerne smaker aller best ferske.

Grove rundstykker! (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 12 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Bland sammen vann, fløte og egg.
  3. Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt.
  4. La deigen hvile i ca 5 minutter.
  5. Form - 10 - 12 rundstykker og legg de over på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Stek midt i ovnene i 25-30 minutter. Avkjøl på rist.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.