Lavkarbo salte kjeks på minutter! Som tittelen tilsier så er de superlett å lage, og smaksnøytral. Med andre ord så passer de helt ypperlig til ost og vinkveld! Eller bare som snacks når du får lyst på noe salt? Fan av hurtigvarianter? Sjekk ut våre andre oppskrifter laget i mikrobølgeovn!
Liker du kjeks med masse smak? Prøv gjerne disse!
- 35 g mandelmel (vanlig)
- 1 ts Fiberhusk
- 3 ss vann
- flaksalt og/eller urter
- Klipp til bakepapir til du får to like store ark som passer på glassplata i mikroen.
- Bland sammen alle ingrediensene.
- Kjevle mellom bakepapirbitene til passe tykkelse. Disse hever ikke så tykkelsen du kjevler er mer eller mindre tykkelsen du får.
- Strø på eventuelt salt eller urter.
- Ha i mikroen og stek på 800W i 1,5 minutter.
- Ha over på det andre bakearket og tørk vekk evt vann på plata i mikroen.
- Sett kjeksene tilbake i mikrobølgeovnen i 1,5 minutter.
- Rut opp og avkjøl.
Hvordan skal disse oppbevares i etterkant? Det spørsmålet tar jeg meg i å tenke på flere av oppskriftene deres. Oppbevaring i etterkant. Ellers er jeg super fan av siden dere og bruker den daglig til inspirasjon! <3 takk til dere 🙂
Pingback: Keto-vennlig Ost- & Vinkveld! - Fett & Forstand
Pingback: Ostekake i Glass med Karamellsaus & Pretzels! (keto) - Fett & Forstand
Disse var kjempegode, og så enkle.! Problemet var bare at jeg ville jo ha mer. Går det an å lage disse i ovn? Hvis ja, over og undervarme eller varmluft? Og på hvor mange grader?
Tusen takk, så hyggelig at de falt i smak 🙂 Joda det skal gå an å lage i ovn. Hvis du ser på denne oppskriften så ligger fremgangsmåten der; https://fettogforstand.no/norsk/bakst/knekkerbrod/froknekkebrod-i-ovn-eller-mikro-lavkarbo-glutenfri/
Er det hummus du har på kjeksen på siden der? Eller hva er det?
kremost med krydder og litt sambal oelek 🙂