Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no (mer informasjon på slutten av innlegget under oppskriftskortet).
Hjemmelaget Remulade! (Keto, Sukkerfri) – Hvorfor ikke lage denne nydelige klassikeren selv så har du full kontroll på hva du får i deg? Vi har laget hjemmelaget majones til denne oppskriften, men du kan fint bruke kjøpemajones om du ønsker det.
Hjemmelaget keto-vennlig remulade passer utrolig godt til det aller meste, hamburger, eller Fish’n Chips? Den smaker aller best etter noen dager i kjøleskapet når alle smakene har fått satt seg skikkelig.
- 1 stor eggeplomme (kald)
- 2 dl Sunnrask Avocado-olje eller annen type olje
- 1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft
- ¼ ts salt
- 1 ts dijonsennep
Remulade
- 1 batch hjemmelaget majones eller 200 g kjøpemajones
- 1 - 2 ss lake fra sylteagurkene
- 15 g finhakket rødløk
- 50 g finhakket hjemmelaget sukkerfri sylteagurk
- 3-4 dusker finhakket persille
- ¼ ts salt
- ⅛ ts karri
- ⅛ ts pepper
- en knivspiss muskatblomme
- Valgfri søtning for å runde smaken - kan sløyfes
- Ha alle ingrediensene i en høy, smal beholder.
- Ha i eggeplomme, olje, eddik, salt og dijon sennep - i den rekkefølgen.
- Ta stavmikseren og skyv den helt til bunnen av beholderen og kjør på full guffe i 10 ca 10 sekunder uten å flytte å stavmikseren. Blandingen begynner rasket å emulgere og ligne majones. Flytt stavmikseren forsiktig opp og ned for å få med eventuell olje som flyter på toppen. Smak til med salt og eventuelt pepper.
- Tilsett resterende ingredienser for å lage remulade, smak til med salt, pepper og eventuell søtning.
Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.
Pingback: Karbonadesmørbrød! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Fiskepinner! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Fish 'n' chips! (Keto, Glutenfri) - Fett & Forstand