Hjemmelaget Remulade! (Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Hjemmelaget Majones
  • 1 stor eggeplomme (kald)
  • 2 dl Sunnrask Avocado-olje eller annen type olje
  • 1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft
  • ¼ ts salt
  • 1 ts dijonsennep

Remulade
  • 1 batch hjemmelaget majones eller 200 g kjøpemajones
  • 1 - 2 ss lake fra sylteagurkene
  • 15 g finhakket rødløk
  • 50 g finhakket hjemmelaget sukkerfri sylteagurk
  • 3-4 dusker finhakket persille
  • ¼ ts salt
  • ⅛ ts karri
  • ⅛ ts pepper
  • en knivspiss muskatblomme
  • Valgfri søtning for å runde smaken - kan sløyfes
Fremgangsmåte:
Hjemmelaget Majones
  1. Ha alle ingrediensene i en høy, smal beholder.
  2. Ha i eggeplomme, olje, eddik, salt og dijon sennep - i den rekkefølgen.
  3. Ta stavmikseren og skyv den helt til bunnen av beholderen og kjør på full guffe i 10 ca 10 sekunder uten å flytte å stavmikseren. Blandingen begynner rasket å emulgere og ligne majones. Flytt stavmikseren forsiktig opp og ned for å få med eventuell olje som flyter på toppen. Smak til med salt og eventuelt pepper.
  4. Tilsett resterende ingredienser for å lage remulade, smak til med salt, pepper og eventuell søtning.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 527 - Fett: 57,1 - Karbohydrater: 2 - Protein: 1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/dressinger/hjemmelaget-remulade-keto-sukkerfri/