Lavkarbo Vaniljekrem i mikrobølgeovn! Det enkleste er ofte det beste. Oppskriften på denne vaniljekremen er den samme som vi har fra før, men metoden er altså annerledes. Hvis du ikke har mikrobølgeovn kan du selvsagt lage den med den klassiske metoden (se link over).
- 3 eggeplommer
- 1,5 dl fløte
- 1 strøken ts johannesbrødkjernemel
- 1 ts vaniljepulver eller vaniljeekstrakt. Alternativt ½ - 1 ts vaniljeessens.
- 30 g sukrinmelis
- PIsk alle ingrediensene godt sammen i en bolle som tåler mikrobølgeovn.
- Sett bollen i mikrobølgeovnen på full effekt med 30 sekunders intervaller - altså; Etter 30 sekunder tar du bollen ut og pisker. Dette gjentas 4 - 5 ganger (avhengig av effekten på mikroen) helt til du får en deilig vaniljekrem.
Pingback: Lavkarbo Skoleboller - Ny og bedre oppskrift! - Fett & Forstand
Pingback: Berlinerboller! (Keto, Glutenfri, Nøttefri) - Fett & Forstand
Kan man bruke noe annet enn johannesbrldkjernemel? Noe man kan bytte dette med, i andre oppskrifter åsså
xanthangum i halv mengde 🙂
Pingback: Lyst Lavkarbo Landbrød! - Fett & Forstand