Lavkarbo vaniljekrem i mikrobølgeovn!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 3 eggeplommer
  • 1,5 dl fløte
  • 1 strøken ts johannesbrødkjernemel
  • 1 ts vaniljepulver eller vaniljeekstrakt. Alternativt ½ - 1 ts vaniljeessens.
  • 30 g sukrinmelis
Fremgangsmåte:
  1. PIsk alle ingrediensene godt sammen i en bolle som tåler mikrobølgeovn.
  2. Sett bollen i mikrobølgeovnen på full effekt med 30 sekunders intervaller - altså; Etter 30 sekunder tar du bollen ut og pisker. Dette gjentas 4 - 5 ganger (avhengig av effekten på mikroen) helt til du får en deilig vaniljekrem.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 295 - Fett: 29,6 - Karbohydrater: 1,9 - Protein: 5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/ovrige/lavkarbo-vaniljekrem-i-mikrobolgeovn/