Lavkarbo Karamellsaus!

Lavkarbo Karamellsaus!
Lavkarbo Karamellsaus!Nydelig, rik lavkarbo karamellsaus – passer godt til iskrem, rabarbrakake og mye mer!

Lavkarbo Karamellsaus!
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 70 g Tagatesse
  • 30 g smør
  • ½ dl fløte
  • 2 ss vann
  • ¼ ts salt (om du ønsker en salt karamellsaus - kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Ha tagatesse og vann i en kjele.
  2. Varm opp mens du rører.
  3. Når det begynner å boble kan du la massen koke og godgjøre seg uten å røre så mye.
  4. Sjekk farge innimellom.
  5. Når vannet har fordampet, massen begynner å karamelliseres, og du er fornøyd med fargen (jo mørkere jo mer bitter) kan du ha i smøret.
  6. Bland godt, trekk deretter panna av varmen og tilsett fløte mens du rører.
  7. Sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 290 - Fett: 23,2 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 0,7

 

6 Comments

  1. Pingback: Donuts! (Keto, Glutenfri, Sukkerfri) - Fett & Forstand

  2. Pingback: Keto Saltstenger! (Saltkringler/Pretzels) - Fett & Forstand

  3. Har laget denne to ganger på kort tid, og begge gangene 3-dobbel posjon… :-O Den er så usannsynlig god! 🙂 Har en flaske jeg fyller opp, og så står den i kjøleskapet – klar til desserter og kaker.
    Tusen takk for en fantastisk side og mange gode oppskrifter!

    • Tusen takk for tilbakemeldingen 🙂 ja denner velsig go det er helt sikkert. Det var lurt greit å ha tilgjengelig 🙂
      Tusennhjertelig takk for det og takk til deg også.

      Ha en fantastisk helg med mye god mat 🙂

  4. Hei! Hadde det vært en mulighet å skrive ned næringsinnhold, evt bare fett og karboinnhold? 🙂

    • beklager men vi har så sinnsykt mye jobb med bloggen fra før at å sitte og regne manuelt på hver oppskrift kommer til å bli så tidskrevende at det nok hadde gått ut over hyppigheten på oppskriftsutviklingen og andre ting relatert til bloggen slik den er idag. Vi driver bloggen helt uten inntekt og den er veldig tidskrevende som den er. 🙂 Jeg tenker at det er mye lettere for folk å regne makronene på spesifikke oppskrifter selv enn at vi skal gjøre det på våre 200ognoe oppskrifter 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.