Lavkarbo Karamellsaus!

Lavkarbo Karamellsaus!
Lavkarbo Karamellsaus!Nydelig, rik lavkarbo karamellsaus – passer godt til iskrem, rabarbrakake og mye mer!

Lavkarbo Karamellsaus!
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 70 g Tagatesse
  • 30 g smør
  • ½ dl fløte
  • 2 ss vann
  • ¼ ts salt (om du ønsker en salt karamellsaus - kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Ha tagatesse og vann i en kjele.
  2. Varm opp mens du rører.
  3. Når det begynner å boble kan du la massen koke og godgjøre seg uten å røre så mye.
  4. Sjekk farge innimellom.
  5. Når vannet har fordampet, massen begynner å karamelliseres, og du er fornøyd med fargen (jo mørkere jo mer bitter) kan du ha i smøret.
  6. Bland godt, trekk deretter panna av varmen og tilsett fløte mens du rører.
  7. Sett kjølig.

 

5 Comments

  1. Pingback: Keto Saltstenger! (Saltkringler/Pretzels) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.