Lavkarbo Karamellsaus!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 70 g Tagatesse
- 30 g smør
- ½ dl fløte
- 2 ss vann
- ¼ ts salt (om du ønsker en salt karamellsaus - kan sløyfes)
- Ha tagatesse og vann i en kjele.
- Varm opp mens du rører.
- Når det begynner å boble kan du la massen koke og godgjøre seg uten å røre så mye.
- Sjekk farge innimellom.
- Når vannet har fordampet, massen begynner å karamelliseres, og du er fornøyd med fargen (jo mørkere jo mer bitter) kan du ha i smøret.
- Bland godt, trekk deretter panna av varmen og tilsett fløte mens du rører.
- Sett kjølig.
Kcal: 290 - Fett: 23,2 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 0,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/ovrige/lavkarbo-karamellsaus/
3.5.3251