Aspargesbønnestuing (jukse-ertestuing)

AspargesbønnestuingAspargesbønnestuingAspargesbønnestuing er skikkelig jukse-ertestuing! For mange høres det kanskje rart ut at man må ha en erstatning for erter, men for oss som spiser ketogent/strikt lavkarbo utgjør det faktisk veldig stor forskjell  på “dagskvota”. Erter har nemlig 8 g karbohydrater pr 100 g mens aspargesbønner bare har 3 g karbohydrater pr 100 g! Denne oppskriften er veldig lett å justere mengden på. 100 g aspargesbønner til 10 g smør, 1 ss fløte og 1 ts Sukrin Gold. Juster opp eller ned så mange ganger du vil!

Aspargesbønnestuing (jukse-ertestuing)
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 300 g aspargesbønner
  • 30 g smør
  • 3 ss fløte
  • 3 ts Sukrin Gold
  • Salt og pepper etter smak.
Fremgangsmåte
  1. Kok opp litt vann med litt salt i.
  2. Ha i aspargesbønner og la vannet koke opp igjen.
  3. La koke i ca 5 minutter.
  4. Hell av kokevannet.
  5. Ha kjelen tilbake på plata og ha i smør, fløte og Sukrin Gold.
  6. Ha i aspargesbønnene og bland godt.
  7. Knus i en food processor eller lignende.
  8. Smak til med salt og pepper.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.