Aspargesbønnestuing (jukse-ertestuing)
Skrevet av: Fett & Forstand
- 300 g aspargesbønner
- 30 g smør
- 3 ss fløte
- 3 ts Sukrin Gold
- Salt og pepper etter smak.
- Kok opp litt vann med litt salt i.
- Ha i aspargesbønner og la vannet koke opp igjen.
- La koke i ca 5 minutter.
- Hell av kokevannet.
- Ha kjelen tilbake på plata og ha i smør, fløte og Sukrin Gold.
- Ha i aspargesbønnene og bland godt.
- Knus i en food processor eller lignende.
- Smak til med salt og pepper.
Kcal: 112 - Fett: 9,9 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 1,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/ovrig-nb/aspargesbonnestuing-jukse-ertestuing/
3.5.3251