Jukse-rosiner! (keto, sukkerfri)

Jukse-rosiner! (keto, sukkerfri) Jukse-rosiner! (keto, sukkerfri) Jukse-rosiner! (keto, sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker og bilder av produkter fra Tights.no
Jukse-rosiner! (keto, sukkerfri)
– sannsynligvis verdens enkleste oppskrift (bortsett fra et glass vann), med kun to ingredienser (og litt tålmodighet).

Ideen!

Jeg ELSKER rosiner, men det er langt ifra keto-vennlig, dessverre. Her om dagen hadde jeg så lyst å “Fruktnøtt” sjokolade som var en stor favoritt før kostholdsomleggingen, og dermed begynte ideene å myldre. Frysetørkede bær er et fantastisk produkt, og er like “innafor” på keto som de er i fersk tilstand. Forskjellen er bare at all væske er fjernet gjennom en prosess som kalles frysetørking. Selv om karbohydratinnholdet ser høyt ut er det viktig å huske at 10 gram frysetørkede bær tilsvarer 100 gram ferske.

Bruksområder for jukse-rosiner!

Jukse-rosiner kan brukes i alt der du vanligvis ville brukt rosiner. Boller, gløgg, granola, kjeks, kaker, og mye mye mer! Bare fantasien setter grenser, og selv om oppskriften er såre enkel, og kanskje ikke det folk flest savner mest i en kostholdsomlegging, så er det fint å ha et godt alternativ til rosiner.

Jukse-rosiner! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen bær og sirup, dekk til med folie og la stå i romtemperatur et par timer.
  2. Skill bærene fra hverandre (så godt det går) på et bakepapir. La tørke i romtemperatur over natten og oppbevar kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 163,52 - Fett: 0,7 - Karbohydrater: 16,96 - Protein: 3,07

 

Tags

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

2 Comments

  1. Kristin

    Utrolig mye spennende dere finner på som er keto vennlig! Setter stor pris på kreativiteten 👏🏻

  2. Pingback: Fruktnøtt! (keto, sukkerfri) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.