Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri)

 Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri) Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri) Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri)Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri) Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri) Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri)
– Dette har vi hatt lyst å lage lenge, og ENDELIG greide vi det! Disse er perfekt, og smaker minst like godt som vanlig kvikklunsj, om ikke bedre.

Keto Kvikk Lunsj!

Vi har laget en fantastisk oppskrift på en sukkerfri og keto-vennlig Kvikk Lunsj som vi bare må dele med dere! Kvikk Lunsj må jo være en av de desidert mest populære sjokkisen i Norge, men dessverre inneholder den vanlige versjonen altfor mye sukker og karbohydrater og er langt ifra keto-vennlig.

Men fortvil ikke! Fett & Forstand har funnet en løsning! Vi har nemlig forsket oss frem til vår egen versjon av Kvikk Lunsj, sukekrfri og med få karbohydrater. Det beste av alt?! – den smaker like godt som originalen, om ikke bedre! Nå kan du endelig nyte denne norske folkefavoritten igjen med goood samvittighet.

Litt om Kvikk Lunsj!

Kvikk Lunsj er en av de mest ikoniske sjokoladebarene i Norge og har vært en populær snack siden 1937 da den oppsrinnelig ble utviklet i Freia, som senere ble en del av Mondelēz International. Kvikklunsj var en av de første sjokoladebarene som ble laget i Norge. Navnet “Kvikk Lunsj” kommer fra en konkurranse som Freia organiserte for å finne et passende navn for sin nye sjokoladebar. “Kvikk Lunsj” var det vinnende forslaget, og navnet henspilte på at sjokoladebaren var en rask og enkel snack som man kunne nyte på farten.Sjokoladebaren lages ved å først bake en lys kjeks og deretter dekke den med melkesjokolade.

Godis på tur!

Jeg vil tippe mange har savnet denne godbiten på tur i skog og mark. Det er noe spesielt og nesten magisk med å nyte en Kvikk Lunsj mens man nyter den vakre norske naturen.

Så hva venter du på? L oss feire at vi endelig kan nyte Kvikk Lunsj på tur igjen! Lag din egen sunne og deilige versjon av denne norske klassikeren med vår oppskrift på sukkerfri og keto-vennlig Kvikk Lunsj. Og ikke glem å tagge oss på sosiale medier når du gjør det, da blir vi veldig glade!

Vår versjon!

En stykk Kvikk Lunsj er sammensatt av 4 stykker tynne kjeks som vi har laget i isvaffeljern, men du kan fint lage det i krumkakejern. I mellom lagene er det en “masse” av sjokolade og knuste kjeksrester. Deretter er kjeksene trukket med Monster Lavkarbo Belgisk Melkesjokolade. Oppskriften rekker til to barer.

Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 store sjokolader
Ingredienser:
Kjeksen
 • 1 egg (ca. 51 g)
 • 40 g Monster Fibersirup
 • 15 g smeltet smør
 • 8 g pofiber
 • 5 g avfettet linfrømel eller 3,75 g Fiberhusk (malte psylliumfrøskall)
 • 1-2 dråper vaniljeessens

Mellom lagene

Sjokoladetrekk
Fremgangsmåte:
kjeksen
 1. Pisk egg og Monster fibersirup til en luftig og lys eggedosis.
 2. Pisk forsiktig inn smeltet smør.
 3. Vend forsiktig inn resten av ingrediensene til alt er godt blandet.
 4. La røren hvile/svelle i 10 minutter og rør deretter forsiktig igjen.
 5. Varm krumkakejernet til medium høy varme.
 6. Bruk ca 1 ts røre i jernet og stek kjeksen gylden. Gjenta til du har 8 kjeks.
 7. For firkantet look kan du bruke en mal og kutte kjeksen forsiktig mens den fremdeles er varm. Avkjøles på rist.

Mellom lagene
 1. Smelt sjokolade og smør over vannbad. Ha smeltet sjokolade og kjeksrester i en miniblender (eller bruk stavmikser) og kjør massen glatt. Smør mellom lagene.
 2. La kjeksene avkjøle helt i kjøleskap.

Sjokoladetrekk
 1. Smelt sjokolade over vannbad og dypp de avkjølte kjeksene i sjokoladen. Eventuelt kan du helle det over. Hva enn som er enklest funker.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 383,26 - Fett: 29,93 - Karbohydrater: 6,53 - Protein: 6,75

 

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.