Kvikk Lunsj! (keto, sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 store sjokolader
Ingredienser:
Kjeksen
  • 1 egg (ca. 51 g)
  • 40 g Monster Fibersirup
  • 15 g smeltet smør
  • 8 g pofiber
  • 5 g avfettet linfrømel eller 3,75 g Fiberhusk (malte psylliumfrøskall)
  • 1-2 dråper vaniljeessens

Mellom lagene

Sjokoladetrekk
Fremgangsmåte:
kjeksen
  1. Pisk egg og Monster fibersirup til en luftig og lys eggedosis.
  2. Pisk forsiktig inn smeltet smør.
  3. Vend forsiktig inn resten av ingrediensene til alt er godt blandet.
  4. La røren hvile/svelle i 10 minutter og rør deretter forsiktig igjen.
  5. Varm krumkakejernet til medium høy varme.
  6. Bruk ca 1 ts røre i jernet og stek kjeksen gylden. Gjenta til du har 8 kjeks.
  7. For firkantet look kan du bruke en mal og kutte kjeksen forsiktig mens den fremdeles er varm. Avkjøles på rist.

Mellom lagene
  1. Smelt sjokolade og smør over vannbad. Ha smeltet sjokolade og kjeksrester i en miniblender (eller bruk stavmikser) og kjør massen glatt. Smør mellom lagene.
  2. La kjeksene avkjøle helt i kjøleskap.

Sjokoladetrekk
  1. Smelt sjokolade over vannbad og dypp de avkjølte kjeksene i sjokoladen. Eventuelt kan du helle det over. Hva enn som er enklest funker.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 383,26 - Fett: 29,93 - Karbohydrater: 6,53 - Protein: 6,75
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/kvikk-lunsj-keto-sukkerfri/