Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)

Dette innlegget inneholder reklame (mer informasjon på slutten av innlegget under oppskriftskortet).
Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri) – dette må jo være en av de enkleste keto-oppskriftene EVER?! I hvertfall om du bruker Sukrinmarsipan fra  Funksjonell Mat ! Du kan bruke akkurat den toppingen du ønsker, men vi syns at komboen frysetørkede bær og pistasjnøtter ikke bare er fantastisk god, men se så nydelig de ser ut! Vi har hatt frysetørkede bær i noen av marsipanpølsene, og det gav et skikkelig friskt innslag! Anbefales!

Hvorfor kjøpemarsipan til marsipanpølse? Jo, av den enkle grunn, det er enkelt! Og Sukrinmarsipan er kjempegod! Vinn-Vinn! Men for all del, man kan fint lage marsipan selv – Vi har oppskrift på det på vår oppskrift på Troika! Når det kommer til sukkerfri sjokolade som er innafor på lavkarbo/keto finnes det uendelige muligheter, alt etter hva man ønsker. Du finner Cloetta sukkerfri sjokolade på de aller fleste matbutikkene, men de inneholder maltitol som mange opplever blodsukkerstigning av. Du får også kjøpt Cavalier sjokolade, søtet med Stevia, på helsekost. Monster på Tights.no har en sukker- og maltitolfri variant som er veldig god.

I marsipanpølser syns vi en blanding av lys og mørk sjokolade smaker best, men du må gjerne eksperimentere.  Kom du i julestemning? Sjekk gjerne ut våre jule-oppskrifter! Flere kommer, så følg gjerne med på vår Adventskalender i vår Facebookgruppe og Instagram!

 

Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 10 - 12 stk
Ingredienser:
  • 300 g (1,5 pakke) ferdig Sukrinmarsipan eller alternativt lage selv (se hovedinnlegg for tips)
  • Frysetørkede bringebær
  • Pistasjnøtter
  • 150 g sukkerfri sjokolade - gjerne 50/50 blanding av lys og mørk sjokolade.
Fremgangsmåte:
  1. Rull marsipanpølser og sett de kjølig en liten stund. Kna gjerne inn litt frysetørkede bringebær eller andre bær i marsipanen.
  2. Smelt sjokolade over vannbad.
  3. Dypp marsipanpølsene i sjokolade og dryss på frysetørket bringebær og pistasj. Ha de over på et brett med bakepapir etterhvert som du dypper.
  4. Sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 341 - Fett: 24,5 - Karbohydrater: 8,2 - Protein: 7,4

Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

One Comment

  1. Pingback: Fett & Forstands Juleguide - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.