Marsipanpølser! (Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 10 - 12 stk
Ingredienser
  • 300 g (1,5 pakke) ferdig Sukrinmarsipan eller alternativt lage selv (se hovedinnlegg for tips)
  • Frysetørkede bringebær
  • Pistasjnøtter
  • 150 g sukkerfri sjokolade - gjerne 50/50 blanding av lys og mørk sjokolade.
Fremgangsmåte
  1. Rull marsipanpølser og sett de kjølig en liten stund. Kna gjerne inn litt frysetørkede bringebær eller andre bær i marsipanen.
  2. Smelt sjokolade over vannbad.
  3. Dypp marsipanpølsene i sjokolade og dryss på frysetørket bringebær og pistasj. Ha de over på et brett med bakepapir etterhvert som du dypper.
  4. Sett kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/marsipanpolser-keto-sukkerfri/