Velkommen

Heisann!

Så kult at du tar deg tid til å lese dette for å lære mer om trening på et ketogent kosthold. Det sirkulerer utrolig mye forskjellig informasjon på nett rundt dette temaet og vi har lenge hatt et ønske om å kunne hjelpe alle våre følger og gruppemedlemmer med god og hjelpsom informasjon på dette området. Derfor har vi fått med oss en personlig trener med mye erfaring og ekspertise på akkurat dette, en person med utdanning innen klinisk ernæringsfysiologi, bakgrunn som profesjonell idrettsutøver og som har hjulpet hundrevis av klienter med å gå ned i vekt med lavkarbo kosthold samtidig som de trente seg sterke, friske og sunne i en travel hverdag. Personen vi har fått med oss heter Simon Laugsand og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre med å leve godt med mat som kroppen er skapt for å spise. Simon er av den oppfatningen at hvis kroppen får det den er skapt for å spise vil den belønne oss med å være sterk, frisk og slank hele livet. Simon tror at alle kan klare å spise ketogent og få de fantastiske effektene kroppen gir av å redusere karbohydratmengdene, og ønsker å bidra inn mot det Fett og forstand allerede har satt i gang.
Simon har også utviklet en kostholds- og treningsapp som er spesialtilpasset for å kunne klare å trene og leve langsiktig med et kosthold med mindre karbohydrater. Og det er her vi nå er i startfasen av et vanvittig spennende samarbeid. Etter å ha fulgt med i gruppa på Facebook og sett hvilket behov det er for et bedre system for kostholdsplanlegging, kostholdsoppfølging, og veiledning med keto tror vi at denne nye appen er løsningen på alle de utfordringene som har blitt diskutert og fremmet i gruppa den siste tiden.
Under her så kan du lese hva denne pakken inneholder.
999,- pr mnd inkluderer:
Tilgang til app – tilgang til alle Fett & Forstands oppskrifter, inkludert Abel eksklusive oppskriver, med næringsinnhold. Ukentlig treningsplan og kostholdsplan med ukes menyer med forslag til riktig mengde for frokoster, lunsjer og kvelder. Tilgang til treningslogg, kostholdslogg og treningsprogram inkludert det som kommer i listen under her :
 1. Du vil kunne få oppfølging, veiledning og støtte på de tingene du er usikker på og snakke direkte med oss eller Simon når du trenger det.
 2. I tillegg vil du kunne få treningsprogrammer tilpasset deg og dine mål, med det utstyret du måtte ha tilgang til eller tilpasset de aktivitetene du liker å gjøre.
 3. Skal du trene hjemme eller om du skal på treningssenteret så spiller det ingen rolle. Du vil få veiledning og instruksjon og vil bli fulgt opp på alt du er usikker på når det gjelder trening og keto. Vårt mål er at alle skal lykkes med keto, med vektnedgang, med å få en sterk og frisk kropp, og med å vedlikeholde disse effektene over lang, lang tid.
 4. Du vil du få oppfølging, veiledning og tilpasset opplegg på både trening og kosthold for å nå de målene du har av Personlig Trener, noe som vil hjelpe deg utrolig mye.
 5. I tillegg til oppfølging gjennom appen, så vil du selv kunne føle og finne rette veien, men den hjelpen vi kan tilby og hvordan det fungerer å trene på et ketogent kosthold, hva som skjer med kroppen og hvorfor det faktisk kan være en fordel med tanke på treningsutbyttet.
 6. Du kan selv logge all maten du skal spise og har spist sånn det blir lettere og holde orden på mengde næringstoffer du får i deg i løpet av dagen.
 7. Du kan også logge trenings aktivitetene dine og se progresjonen din over tid, hvor mye du har vekt du har gått ned, og hvor mye du eventuelt har utviklet styrken din.
 8. Skal du ett ærend på butikken , og lurer på hvilke produkter som er innenfor så kan du faktisk sende melding i appen og spørre så skal du få svar innen ett par minutter.
 9. Alle næringsinnholdene er korrekte.
 10. Du vil kunne velge blant alle oppskriftene vi har utviklet og sette sammen din egen ukesmeny med tilpassede porsjonsstørrelser med Fett & Forstands oppskrifter.
 11. Du kan også få en tilrettelagt ukes meny og Kostholdsplan skreddersydd og ferdig satt opp spesielt tilpasset deg.
 12. Du får adgang til Facebook gruppe hvor du kan få hjelp og informasjon som angår alt inne i selve appen, pluss at det sitter brukere som har god erfaring med appen som vil hjelpe deg med alt du måtte trenge av bistand til få en best mulig opplevelse både vi og Personlig trener Simon vil også være tilgjengelige med å svare på det du lurer på . Målet er å skape en fin atmosfære i denne gruppen sånn at alle vil trives og få hjelp og motivasjon nok til å nå sine mål og gjøre hverdagen lettere. Innad i denne gruppen hjelper alle hverandre.
*Man får INGEN tilgang til gruppen på Facebook som tilhører dette prosjektet siden da dette er en støttegruppe for de som allerede er brukere av Abel.
Den ekstra tjenesten her tilbyr vi til den som gjerne vil ha litt struktur eller kanskje bedre rutiner og få hjelp til det å sette opp kostholdsplaner og ukes menyer. Denne hjelpen kan du enten kombinere med trening, eller visst du bare har lyst til å få hjelp med kostholdet generelt. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger om mennesker som er i appen allerede, og som har hatt flotte fremskritt, og fin progresjon hele veien og er veldig veldig fornøyd etter og ha brukte appen over en periode.

Er du ute etter noe som faktisk fungerer ?

Denne Pakken til 999,- kan ordne det for deg. Her får du mye hjelp til å oppnå målene dine. og det er fra denne pakken DU får hjelp fra PT, kostholds planer og ukes menyer med Fett & Forstands egne oppskrifter , oppfølging og personlig tilrettelegging og det som måtte dekke dine behov på alle måter når det kommer til vektnedgang, kosthold, styrke, og i kontinuerlig dialog med PT så vil du få spesialsydde kostplaner/ukesmenyer tilrettelagt deg om du skulle ha behov for det.
Følger du det programmet som vi legger opp til sammen med deg så kommer resultatene og du når de målene du har satt deg! Resultater og fremgang gir en deilig følelse av mestring og at ting skjer når kroppen for den velværen den fortjener.

Vil du ha hjelpende hånd så kan du Registrere Deg Her! <—

Vi ønsker deg hjertelig velkommen ombord Abel og Lykke til!
Hilsen oss i Fett og forstand

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.