Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)

Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)
– kjempegod og enkel dessert som kan nytes som den er, eller med diverse toppinger!

Ingrediensene og bytting!

Vi har valgt å bruke ekte vanilje i vår vaniljepudding. Du kan fint bruke vaniljeessens eller ekstrakt om du ønsker. Hvor mye er usikkert, så her må du prøve deg fram. Du kan bruke gelatinpulver istedenfor plater, her bruker det å stå på pakken hvor mye som tilsvarer en plate. Du kan bruke den søtningen du foretrekker. Husk at SUKKR BAKESUKKR er dobbelt så søtt som sukker og mange keto-vennlige søtningsmidler.

Serveringstips til vaniljepudding!

Vaniljepudding kan toppes med mye godt. Vanilje passer med det aller meste, så her er det bare fantasien som setter grenser. Vi toppet vår vaniljepudding med bringebær- og rips coulis fra denne oppskriften (vi har bare byttet ut tyttebær med rips), og noen med sjokoladeganache. Andre tips til toppinger kan være kakesmuler, karamelliserte nøtter, karamellsaus, eller keto syltetøy i flere varianter. Friske bær, et dryss kakaopulver eller revet sukkerfri sjokolade er hurtige og gode toppinger for vaniljepudding.

Keto-vennlig dessert!

Kan man spise dessert på keto? Et rungende JA, spør du oss.  Om du vil nyte dessert og kaker i anledninger så er det supert å ha keto-vennlige alternativer, og det vil ikke ødelegge for noe. Keto er helt enkelt (i motsetning av hva mange vil innbille deg)  å holde karbohydratnivået nede på et minimum. Joda, vi er for “ren mat” og alt det der, og det betyr ikke at man ikke kan nyte erstatningsproduker i ny og ne. Vår erfaring er at jo flere begrensinger man setter for seg selv, jo større er sjansen for å mislykkes med kostholdet i lengden. Vårt mantra er og forblir: Finn det som passer for DEG!

Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 4-5
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann som anvist på pakken,
  2. Skjær vailjestangen i to på langs og skrap ut frøene.
  3. Ha vanilje (frø og stang), fløte, eggeplomme og søtning i en kjele og varm sakte opp til kokepunktet.
  4. Ta kjelen av platen, klem vannet ut av gelatinplatene og rør det inn i den varme fløteblandingen til helt oppløst.
  5. Fordel blandingen i 4-5 serveringsskåler.
  6. Sett kjølig i kjøleskapet i minst 4 timer.
  7. Server gjerne med bærcoulis og/eller sjokoladeganache.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 338 - Fett: 33,8 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 3,6

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.