Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 4-5
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann som anvist på pakken,
  2. Skjær vailjestangen i to på langs og skrap ut frøene.
  3. Ha vanilje (frø og stang), fløte, eggeplomme og søtning i en kjele og varm sakte opp til kokepunktet.
  4. Ta kjelen av platen, klem vannet ut av gelatinplatene og rør det inn i den varme fløteblandingen til helt oppløst.
  5. Fordel blandingen i 4-5 serveringsskåler.
  6. Sett kjølig i kjøleskapet i minst 4 timer.
  7. Server gjerne med bærcoulis og/eller sjokoladeganache.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 338 - Fett: 33,8 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 3,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/desserter/vaniljepudding-keto-sukkerfri/