Vaniljepudding! (keto, sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 4-5
- Legg gelatinplatene i kaldt vann som anvist på pakken,
- Skjær vailjestangen i to på langs og skrap ut frøene.
- Ha vanilje (frø og stang), fløte, eggeplomme og søtning i en kjele og varm sakte opp til kokepunktet.
- Ta kjelen av platen, klem vannet ut av gelatinplatene og rør det inn i den varme fløteblandingen til helt oppløst.
- Fordel blandingen i 4-5 serveringsskåler.
- Sett kjølig i kjøleskapet i minst 4 timer.
- Server gjerne med bærcoulis og/eller sjokoladeganache.
Kcal: 338 - Fett: 33,8 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 3,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/desserter/vaniljepudding-keto-sukkerfri/
3.5.3251