Lavkarbo Vaniljekrem i mikrobølgeovn!

Lavkarbo Vaniljekrem i mikrobølgeovn!
Lavkarbo Vaniljekrem i mikrobølgeovn!Lavkarbo Vaniljekrem i mikrobølgeovn! Det enkleste er ofte det beste. Oppskriften på denne vaniljekremen er den samme som vi har fra før, men metoden er altså annerledes. Hvis du ikke har mikrobølgeovn kan du selvsagt lage den med den klassiske metoden (se link over).

Lavkarbo vaniljekrem i mikrobølgeovn!
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 3 eggeplommer
  • 1,5 dl fløte
  • 1 strøken ts johannesbrødkjernemel
  • 1 ts vaniljepulver eller vaniljeekstrakt. Alternativt ½ - 1 ts vaniljeessens.
  • 30 g sukrinmelis
Fremgangsmåte:
  1. PIsk alle ingrediensene godt sammen i en bolle som tåler mikrobølgeovn.
  2. Sett bollen i mikrobølgeovnen på full effekt med 30 sekunders intervaller - altså; Etter 30 sekunder tar du bollen ut og pisker. Dette gjentas 4 - 5 ganger (avhengig av effekten på mikroen) helt til du får en deilig vaniljekrem.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 295 - Fett: 29,6 - Karbohydrater: 1,9 - Protein: 5

 

5 Comments

  1. Pingback: Lavkarbo Skoleboller - Ny og bedre oppskrift! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Berlinerboller! (Keto, Glutenfri, Nøttefri) - Fett & Forstand

  3. Kan man bruke noe annet enn johannesbrldkjernemel? Noe man kan bytte dette med, i andre oppskrifter åsså

  4. Pingback: Lyst Lavkarbo Landbrød! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.