Spicy kjøttboller i ovn!


Jeg bare elsker denne “nye” måten å steke kjøttboller på! Eller ny og ny.. ny for meg om ikke annet! Det å slippe å stå og trille og steke kjøttboller i timevis passer meg ypperlig! Trillinga kommer man jeg jo  ikke unna, med men en “melon baller” er halve arbeidet alt gjort! Bokstavelig talt.

Spicy kjøttboller i ovn!
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 1 egg
  • 1 chili
  • 1 ss finhakket løk
  • 1 lite fedd hvitløk
  • 1 ss fersk og finhakket oregano eller andre urter (tørket går også bra)
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 220°C.
  2. Finhakk løk, urter og chili.
  3. Bland kjøttdeig og salt godt i noen minutter, bruk gjerne kjøkkenmaskin om du har.
  4. Ha i resterende ingredienser og miks til alt er godt blandet.
  5. Form kjøttboller i ønsket størrelse og ha på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter. Steketiden kan variere noe utifra størrelsen på kjøttbollene.

 

 

2 Comments

  1. Pingback: Deep dish pizza (pizzapai) - Lavkarbo - Fett & Forstand

  2. Pingback: Spicy Tomatsuppe! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.